Yardım Havit Gamenote H2002E PRO Alınır mı ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
621
Arkadaşlar merhaba bu kulaklığı 650 liraya almak istiyorum sizce nasıldır uygun mu alınır mı gamepower fujin pro kullanıyorum geçilir mi ?

Arkadaşlar merhaba bu kulaklığı 650 liraya almak istiyorum sizce nasıldır uygun mu alınır mı gamepower fujin pro kullanıyorum geçilir mi ?
Ses kartın iyi ise güzel işlev görür diyor bir çok kullanan kişi

Bana kalırsa havit almamak iyidir anca reklam ve sponsorlarsa bişey başarmış bir marka bana kalırsa merak edip aldım 2 hafta geçti mikrofonun dışındaski tutkallı yerler kırıldı suandada mikrofon çok boğuk

Bana kalırsa havit almamak iyidir anca reklam ve sponsorlarsa bişey başarmış bir marka bana kalırsa merak edip aldım 2 hafta geçti mikrofonun dışındaski tutkallı yerler kırıldı suandada mikrofon çok boğuk
büyük oyunu önceden görmüşsün reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alıyım köşede dursun diyorum kullanmıycam aslında yedek için alınır mı
kulaklık fiyatına göre bir ürün üstte havit şöyle böyle diyeni pekte cikleme her markanın iyi ve kötüsü var havit genel olarak f/p ve çok kötü denilecek bir marka da değil kısacası alınabilir

Son düzenleme:
büyük oyunu önceden görmüşsün reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık fiyatına göre bir ürün üstte havit şöyle böyle diyeni pekte cikleme her markanın iyi ve kötüsü var havit genel olarak f/p ve çok kötü denilecek bir marka da değil kısacası alınabilir
Bana kalırsa tek sorunu mikrofon birde wireless'Lı ise dongle'ı kasanın ustüne kulaklığı koyuyorum dongle cızırtı yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,628
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri