Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
Arkadaşlar merhaba bu kulaklığı 650 liraya almak istiyorum sizce nasıldır uygun mu alınır mı gamepower fujin pro kullanıyorum geçilir mi ?
Ses kartın iyi ise güzel işlev görür diyor bir çok kullanan kişiArkadaşlar merhaba bu kulaklığı 650 liraya almak istiyorum sizce nasıldır uygun mu alınır mı gamepower fujin pro kullanıyorum geçilir mi ?
Ses kartın iyi ise güzel işlev görür diyor bir çok kullanan kişi
alıyım köşede dursun diyorum kullanmıycam aslında yedek için alınır mıBana kalırsa havit almamak iyidir anca reklam ve sponsorlarsa bişey başarmış bir marka bana kalırsa merak edip aldım 2 hafta geçti mikrofonun dışındaski tutkallı yerler kırıldı suandada mikrofon çok boğuk
Alınabilir kelepir duruyor ürünalıyım köşede dursun diyorum kullanmıycam aslında yedek için alınır mı
Ozaman değerlendirin ama normalde almamalıyım köşede dursun diyorum kullanmıycam aslında yedek için alınır mı
büyük oyunu önceden görmüşsün reisBana kalırsa havit almamak iyidir anca reklam ve sponsorlarsa bişey başarmış bir marka bana kalırsa merak edip aldım 2 hafta geçti mikrofonun dışındaski tutkallı yerler kırıldı suandada mikrofon çok boğuk
kulaklık fiyatına göre bir ürün üstte havit şöyle böyle diyeni pekte cikleme her markanın iyi ve kötüsü var havit genel olarak f/p ve çok kötü denilecek bir marka da değil kısacası alınabiliralıyım köşede dursun diyorum kullanmıycam aslında yedek için alınır mı
Bana kalırsa tek sorunu mikrofon birde wireless'Lı ise dongle'ı kasanın ustüne kulaklığı koyuyorum dongle cızırtı yapıyorbüyük oyunu önceden görmüşsün reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulaklık fiyatına göre bir ürün üstte havit şöyle böyle diyeni pekte cikleme her markanın iyi ve kötüsü var havit genel olarak f/p ve çok kötü denilecek bir marka da değil kısacası alınabilir
Aldım hocam yarın gelecekne yaptınız aldınız mı ?