Neler Yeni

Yardım HAVİT oyuncu kulaklığı alınır mı ?

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Merhabalar

bilgisayar için oyuncu kulaklığı almak istiyorum Havit markası nasıl tavsiye eder misiniz ?

KULAKLIK LİNK
3 aydır kullanıyorum kesinlikle alınır kardo gerçekten kaliteli mikrofonuda iyi şaşırtıcı bir şekilde dcde arkadaşlarim olumlu dönüş sağlıyorlar şarj süreside iyi 20 saati rahat çıkarıyor genelde cs ve fivemde kullanıyorum beni üzmüyor ilerde bozulursa muhtemelen tekrar alacağım kulaklık bu olacak 1k ya böyle kablosuz f/p ürün bulmak çok zor 

Ekler

• IMG_20241023_163947.jpg
    IMG_20241023_163947.jpg
    2.5 MB · Hit: 57
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
DARK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 aydır kullanıyorum kesinlikle alınır kardo gerçekten kaliteli mikrofonuda iyi şaşırtıcı bir şekilde dcde arkadaşlarim olumlu dönüş sağlıyorlar şarj süreside iyi 20 saati rahat çıkarıyor genelde cs ve fivemde kullanıyorum beni üzmüyor ilerde bozulursa muhtemelen tekrar alacağım kulaklık bu olacak 1k ya böyle kablosuz f/p ürün bulmak çok zor :)
hangi renk kullanıyorsun beyaz ise kirlenmesi fazla oluyormu

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
hangi renk kullanıyorsun beyaz ise kirlenmesi fazla oluyormu
Yorumumu güncelledim resim koydum daha kirlenme olmadı tabi birazda senin güzel bakmana bakar bu olay yağlı ellerle pisli ellerle dokunmaman lazım her beyaz ürün leke tutar sonuç olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
DARK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
kablosuz istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyisi siyah almak
O sana kalmış beyaz setup diziyorsan beyaz alman daha uygun olur ama klavye fare siyah ise beyaz fantesizine girme siyah al direkt

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
vladimiz putin
3 aydır kullanıyorum kesinlikle alınır kardo gerçekten kaliteli mikrofonuda iyi şaşırtıcı bir şekilde dcde arkadaşlarim olumlu dönüş sağlıyorlar şarj süreside iyi 20 saati rahat çıkarıyor genelde cs ve fivemde kullanıyorum beni üzmüyor ilerde bozulursa muhtemelen tekrar alacağım kulaklık bu olacak 1k ya böyle kablosuz f/p ürün bulmak çok zor 
uygulamasi var mi ve fps oyunlarinda ses gecikmesi vs yasiyor musunuz?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
2002P vs 2002D gibi ürünler bundan iyi ama bu paraya net alınır. Berbat bir performans vermesini beklerken denediğimde perfromansını çok başarılı buldum.

Akanzai

80+
Bende xbox series için kulaklık bakıyorum.Gerçekten dediğiniz gibi iyi mi? Yorumlarda kimileri ses kalitesinin çok kötü olduğunu ve bozulduğunu söylemiş.Konsola 3.5mm ile bağlıycam test ettiniz mi fark oluyor mu? Maksimum 2bine kadar başka ne önerirsiniz?

Top Bottom