COMMANDERR
80+ Bronze
ho, ben de kullanıyorum gayet iyi 4000 e almıştım.Uzun zaman araştırdım xprime ve bunun arasında kaldım hazır indirimde iken aldım .Sizce nasıl arkadaşlar kullanan arkadaşlarım da yorum yaparsa sevinirim.
Fiyat:5999
H.oUzun zaman araştırdım xprime ve bunun arasında kaldım hazır indirimde iken aldım .Sizce nasıl arkadaşlar kullanan arkadaşlarım da yorum yaparsa sevinirim.
Fiyat:5999
Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsunho, ben de kullanıyorum gayet iyi 4000 e almıştım.
Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun
Nasıl becerdin knk ben fazla zaman geçirmiyorum Max 4 saat felan ,hafta sonu bazen 7-8 saat ulaşabiliyorGO 1.5sene sonunda yapboza döndü 3. hawk da
Aşırı dandik kanka mekanizması ve oturma kısmı, benim ilk aldıgım 3.ayında arkadan gitti. Aynısı arkadaşıma da oldu Bi kaç hafta önce de başka bi arkadaşımda mekanizma+arka kısmı gitti. baya baya dandik ve çok rahatsız hawklar. Benim tercih sebebim zamanında tek kumaş koltuk hawkta vardı maalesf.Nasıl becerdin knk ben fazla zaman geçirmiyorum Max 4 saat felan ,hafta sonu bazen 7-8 saat ulaşabiliyor
Haklısın ama benzer fiyat skalasinda pek başka ürün de yokAşırı dandik kanka mekanizması ve oturma kısmı, benim ilk aldıgım 3.ayında arkadan gitti. Aynısı arkadaşıma da oldu Bi kaç hafta önce de başka bi arkadaşımda mekanizma+arka kısmı gitti. baya baya dandik ve çok rahatsız hawklar. Benim tercih sebebim zamanında tek kumaş koltuk hawkta vardı maalesf.
Şuan yok evet , 5-6ay öncesine kadar zioyla aynı fiyattaydı. Şuan da olsa az üstüne koyar zio alırdımHaklısın ama benzer fiyat skalasinda pek başka ürün de yok
Dur bakalım, belki sana kötü gelen bana iyi gelir , normal sandalyeden iyidir knkAşırı dandik kanka mekanizması ve oturma kısmı, benim ilk aldıgım 3.ayında arkadan gitti. Aynısı arkadaşıma da oldu Bi kaç hafta önce de başka bi arkadaşımda mekanizma+arka kısmı gitti. baya baya dandik ve çok rahatsız hawklar. Benim tercih sebebim zamanında tek kumaş koltuk hawkta vardı maalesf.