Neler Yeni

Yardım HAWK GAMING CHAIR KARGODAKİ GECİKME NORMAL Mİ ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Merhaba arkadaşlar, 16-02-2023 16:25:39 tarinde https://www.hawkchair.com/ üzerinden koltuk siparişinde bulundum ve beklemeye başladım, bugün oldu ancak siparişim hala Siparişiniz kargoya verilmek üzere hazırlanıyor. olarak gözüküyor. Acaba hangi gün kargoya verilir tahminleriniz var mıdır? (Sormamın nedeni kargonun geleceği gün evde kalmak zorundayım)
Kargo takip no'su da var ama tıklayınca MNG kargonun anasayfasına atıyor.
Ekran Alıntısı.PNG
hawk.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

bir diğer sormamın sebebide şudur ki :
normalde diğer kargolar 1-2 gün içerisinde geliyor bu neden bu kadar uzadı onu merak ettim ?

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Ev eşyası gibi görüldüğü için (ağırlığı yüzünden) gecikiyor benimki de mng ile 2 haftada geldi.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Merhaba arkadaşlar, 16-02-2023 16:25:39 tarinde https://www.hawkchair.com/ üzerinden koltuk siparişinde bulundum ve beklemeye başladım, bugün oldu ancak siparişim hala Siparişiniz kargoya verilmek üzere hazırlanıyor. olarak gözüküyor. Acaba hangi gün kargoya verilir tahminleriniz var mıdır? (Sormamın nedeni kargonun geleceği gün evde kalmak zorundayım)
Kargo takip no'su da var ama tıklayınca MNG kargonun anasayfasına atıyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bir diğer sormamın sebebide şudur ki :
normalde diğer kargolar 1-2 gün içerisinde geliyor bu neden bu kadar uzadı onu merak ettim ?
Hocam hawk chair fabv4 hepsiburadadan indirimli fiyattan aldım. 2 gün sonra geldi. Cumartesi sipariş vermiştim. Pazartesi elimdeydi. Sanırım stok durumu ile alakalı bir durum. Ellerinde olmayınca üretip gönderiyorlar

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
Kendi sitesinden almıştım ben de koltuğu 2 hafta sürmüştü istanbul'dan istanbul içine getirmeleri. Güzel koltuk ama nakliye işi uzun biraz. Kafalığa yazı yazılmıştı özel olarak o da süreyi uzatmış olabilir.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hawk chair fabv4 hepsiburadadan indirimli fiyattan aldım. 2 gün sonra geldi. Cumartesi sipariş vermiştim. Pazartesi elimdeydi. Sanırım stok durumu ile alakalı bir durum. Ellerinde olmayınca üretip gönderiyorlar
hocam valla ben kendi sitesinden satın aldım ancak bilmiyorum çok uzun sürdü ben aldığımda stok da vardı ama nasip bakalım

Kendi sitesinden almıştım ben de koltuğu 2 hafta sürmüştü istanbul'dan istanbul içine getirmeleri. Güzel koltuk ama nakliye işi uzun biraz. Kafalığa yazı yazılmıştı özel olarak o da süreyi uzatmış olabilir.
olabilir hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Hocam konunun üstünden biraz geçmiş ama kaç günde gelmişti ben de siparis ettim cumartesi daha kargolanmadı bugün kargolanacak gözüküyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Biraz vakit alıyor boyuttan dolayı.
öyle olacak gibi gözüküyor cumartesi kargoya verdim dün kargolanacak yazıyordu ama kargolanmadı 4-10 iş günü süresi varmış.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam konunun üstünden biraz geçmiş ama kaç günde gelmişti ben de siparis ettim cumartesi daha kargolanmadı bugün kargolanacak gözüküyordu.
Hocam 2 haftaya yakın zamanda geldi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR