Hawk Gaming HK258BW alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba, membrane klavye arayışındayım. Kablolu kablosuz çok fark etmiyor açıkçası. Tek istediğim şey aynı anda tuş basma sınırının olmaması. İstediğim kadar tuşa basabileyim. Bir de numpadlerin olması. Başlıktaki klavye gözüme çarptı. Sizce alınır mı?

Hawk'ın membrane'lerini denedim baya hoşuma gitti yumuşacık tuşları var çok sessizler. Membrane bana saçma gelse de tercih edilebilir.

Hawk'ın membrane'lerini denedim baya hoşuma gitti yumuşacık tuşları var çok sessizler. Membrane bana saçma gelse de tercih edilebilir.
Hocam şu an blue switch kullanıyorum çok ses çıkarıyor. O yüzden membrane geçmek istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba, membrane klavye arayışındayım. Kablolu kablosuz çok fark etmiyor açıkçası. Tek istediğim şey aynı anda tuş basma sınırının olmaması. İstediğim kadar tuşa basabileyim. Bir de numpadlerin olması. Başlıktaki klavye gözüme çarptı. Sizce alınır mı?
Bende membran seviyorum corsair k55 pro rgb kullanıyorum. yedek bir tane daha başka marka alacagım. hyperx alloy core rgb ve steelseries apex 3 dikkatimi çekti. Bu tarz hawk benzeri çok ürün var açıkcası hiç gözüm tutmuyor. fiyatları uygun ona lafım yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,454
Üyeler
189,616
Son üye
Aziz Kerem
Geri