bahtsizbedevi23
80+ Bronze
Her gece yatmadan önce kulaklığımı takıp 1 saat boyunca müzik dinleyerek hayal kuruyorum. Kurduğum hayaller hep birbirine benzer. Hayallerim hep sevdiğim kıza kavuşmak ve ailemle iyi bir hayat yaşamak üzerine. Ama bu hayaller benim için gerçekleştirilmesi imkansız hayaller. Yaşantı olarak kaliteli bir yaşam sürdüğümü düşünüyorum ( kaliteden kasıtım hobilerim, ideolojim ve ideallerim) ama benim hayallerimde kurduğum yaşam için zengin olmam gerekiyor zengin olsam bile yetersiz sevdiğim kıza kavuşmak için kaliteli bir hayatım ve zengin olmam yetmiyor. Çünkü o benim gibi birinden hoşlanmaz. Onun benden hoşlanmasi için benim bambaşka biri olmam lazım ben değişirsem onu sevemem. Onun hep gözünün önündeydim ama her insan gibi o benim fiziksel varlığımı görüyor duygularımı görmüyor. Uzun zamandır epey bir uzaktayım kendisinden ama ondan başka birini de sevemedim. Hoşlandığım kızlar oldu ama 2 günden fazla aklımda kalmayan kızlara ne kadar aşık oldum diyebilirim ki. İçinde olduğum durum yanlış mı bilmiyorum ama o kız benim ilk aşık olduğum kişi ve bundan dolayı hiç sevgilim olmadı. İmrendiğim oldu başka bir kızla sevgili olma fikrini de düşündüm ama hep uzak durdum diğer kızlardan normal arkadaş olarak bile sayılacak bir ilişkim olmadı diğer kızlarla. Bilmiyorum belki bir mucize olur sevdiğim kıza kavuşurum peki ondan sonra ne olur? O kıza kavuşmayı mi istiyorum yoksa o kıza kavuşmanın hayalini mi seviyorum bilemiyorum