M177 motorlu herhangi bir yıldız, model inan farketmez.
Mercedes Amg Gt 4 door coupe 63s.
Araçlar hayalin değil. Nadir araçlara sahip olabilecek insan olmak hayalin. İkisi farklı şeyler. Birinde aracın kalitesi, keyfi gibi durumlar ön plandayken diğerinde araca dair herhangi bir şeyin önemi yok tabii fiyatı dışında.Adı üstünde hayal, değil mi? Bu otomobilleri çok nadir insanlar satın alabiliyor.
Etkileşim açısından konu açmak istedim ancak konu mahvoldu.
Fiyat sıralaması yapılmadı dostum. Bentley Continental GT, Porsche 911 Turbo S, Rolls Royce Ghost favorilerimden zaten.
Bak bu araç hayali. Neden, çünkü motorun ya sesine ya performansına ya güç eğrisinin vereceği hazza ait bir şey. -ki Mercedes'in en yeni ve güçlü motoru denebilir-M177 motorlu herhangi bir yıldız, model inan farketmez.
Keza bu da araç hayali. Modifikasyonlar sebebiyle alakalı.
Yine bu da araç hayali. Diğer 2 yorumda olduğu gibi.rs6 300 kmh
Mercedes Amg Gt 4 door coupe 63s.
Mercedes-Benz e180 2017 AMG. zaten vardı durum dolayısı gitti. hala hayalim )
67 model mustangda giderdi ha aslında.fazla bir hayale gerek yok türkiyede hiç yok biz devam taunusdan
Bu araba çıkana kadar Ferrari, Bugatti vs klasik arabaları seven biriydim. Bunun videosunu bi izledim. Dedim işte bu. İşte gerçekten bu. Hem aile arabası hem güçlü. Bazı arkadaşlar tiye alabilir ama bu arabayı görünce cidden farklı bir şey hissettim. İnşaallah bir gün alırımBunu da videoya ekleseydim keşke. O esnada aklıma gelmedi.
İnşaallah isteyen herkes bir gün alırBu araba çıkana kadar Ferrari, Bugatti vs klasik arabaları seven biriydim. Bunun videosunu bi izledim. Dedim işte bu. İşte gerçekten bu. Hem aile arabası hem güçlü. Bazı arkadaşlar tiye alabilir ama bu arabayı görünce cidden farklı bir şey hissettim. İnşaallah bir gün alırım
Bu araba çıkana kadar Ferrari, Bugatti vs klasik arabaları seven biriydim. Bunun videosunu bi izledim. Dedim işte bu. İşte gerçekten bu. Hem aile arabası hem güçlü. Bazı arkadaşlar tiye alabilir ama bu arabayı görünce cidden farklı bir şey hissettim. İnşaallah bir gün alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşaallah isteyen herkes bir gün alır
Allah a şükür halim vaktim yerinde ama bi arabaya yaklaşık 20m cidden biraz uçuk. Umarım bir gün düzelir bu işler...TR'de hayalini kurmak bile güç..