Neler Yeni

Hayat,iş,psikoloji DEHB

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
Beyler 27 yaşındayım 2 yıldır psikolojim yüzünden çalışamıyorum.
Çalışmam para kazanmam lazım ama insanlarla anlaşmakta uzun süredir problem yaşıyorum tahammül edemiyorum insanlara bu yüzden proglama dili yazılımcı 3d tasarim gibi vb. Meslek grublari önerecek varmı 3d karakter tasarımı ogrensem yanında ingilizce ogrensem ileride para kazanabilir miyim.

Dışarı çık sosyalleş gibi tuhaf yorum yapacak arkadaşlar ellerini klavyeden çeksin.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hocam sosyalleşmeden para kazanmak sıkıntı anca kendi başına oyun yapmak veya arkadaşın gibi samimi insanlarla bi ekip kurmak vs. olur. Yazılımdan 3d modellemeden kazanabilirsin ama önce bir şirketle çalışarak kendini geliştirmen gerekir

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
abi 27 yaşına gelmişsin ve kendini geliştirme hakkında hiç bir şey yapmadıysan bu senin sorumsuzlugun ve ihmalkarındır açıkcası son 2 yıldır dunyaya bakış açım degişti benim 18 girdim beynim 16 17 açıldı 15 imden önce dünya pamuk şeker gibiyidi sonra bir anda beynim açıldı şimdi daha iyi ileri bakıyorum bi pisikiyatriye gidip görünmen senin için saglıklı olur bende dehb hastasıyım faydasını gördum

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi 27 yaşına gelmişsin ve kendini geliştirme hakkında hiç bir şey yapmadıysan bu senin sorumsuzlugun ve ihmalkarındır açıkcası son 2 yıldır dunyaya bakış açım degişti benim 18 girdim beynim 16 17 açıldı 15 imden önce dünya pamuk şeker gibiyidi sonra bir anda beynim açıldı şimdi daha iyi ileri bakıyorum bi pisikiyatriye gidip görünmen senin için saglıklı olur bende dehb hastasıyım faydasını gördum
Güzel kardeşim sana 1.5 sayfa yazdım sildim tekrar yazıyorum.
... Tuhaf yorum yapacak arkadaşlar ellerini klavyeden çeksin.
Burda bir uyarı cümlesi var pek çok anlamda yorumlanabilir ama anlaman gereken konu içeriği ile beraber ellerini klavyeden çekmek umarım bir tuhaf yorum daha yapmadan ellerini klavyeden çekersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sosyalleşmeden para kazanmak sıkıntı anca kendi başına oyun yapmak veya arkadaşın gibi samimi insanlarla bi ekip kurmak vs. olur. Yazılımdan 3d modellemeden kazanabilirsin ama önce bir şirketle çalışarak kendini geliştirmen gerekir
2 sektöründe içindemisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya sövmeyim diyorumda
Bunun bir ihmal veya sorumsuzluk olduğu kanısına nasıl vardın einstein ?
Senin hayat hikayen neden benim konumda ?
Psikolog veya psikiatristle eş zamanlı görüşüp görmediğimi nerden bileceksin mesela ?
Hadi bunları geçtim konudaki asıl soruyu es geçip elle tutulur tek bir konudan bahsetmeyip suçlayıcı ve küçümseyici tutumu benimsemek için hangi kafaya girdin bir anda .... Çocuk sence ben bu yaşıma kadar sorumsuz geldiğimin kanısına nerden vardın senin gibi tek hücreli amipleri ülkeden keşke delete yaparak silinse.

Son düzenleme:

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Dostum, yazılımcı ve 3d tasarımcılar da bir ekip ile çalışmaktalar. Örnek veriyorum back-end ve front-end ayrı insanlar ama birbiri ile iletişimi olması gerekiyor beraber çalışıp tek proje üzerinde çalışıyorlar. Tabii ki öğrensen freelance olsa bile iş yapabilir para kazanabilirsin ek gelir olarak. Tamamen uzmanlaşmadıkca sanmıyorum bu freelance işinin normal bir işten fazla kazandırabileceğini. Evet bende pek haz etmem bazı insanlardan ama hayat şartları mecbur konuşmak gerekiyor iletişime geçmek gerekiyor bir şekilde. E-ticaret işi yaptığım için günde onlarca insanla konuşuyorum şirkettekiler hariç. Genelleme yaptığını varsayıyorum acaba anlaşamadığın insanlar bir kaç tane mi yoksa genelde yeni tanıştığını biri ile bile mi anlaşamıyorsun ?

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum, yazılımcı ve 3d tasarımcılar da bir ekip ile çalışmaktalar. Örnek veriyorum back-end ve front-end ayrı insanlar ama birbiri ile iletişimi olması gerekiyor beraber çalışıp tek proje üzerinde çalışıyorlar. Tabii ki öğrensen freelance olsa bile iş yapabilir para kazanabilirsin ek gelir olarak. Tamamen uzmanlaşmadıkca sanmıyorum bu freelance işinin normal bir işten fazla kazandırabileceğini. Evet bende pek haz etmem bazı insanlardan ama hayat şartları mecbur konuşmak gerekiyor iletişime geçmek gerekiyor bir şekilde. E-ticaret işi yaptığım için günde onlarca insanla konuşuyorum şirkettekiler hariç. Genelleme yaptığını varsayıyorum acaba anlaşamadığın insanlar bir kaç tane mi yoksa genelde yeni tanıştığını biri ile bile mi anlaşamıyorsun ?
Anladım daha açıklayıcı

Top Bottom