Neler Yeni

Hayata dair dertler, dertlerimiz..

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,593
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Protein olarak ben haşlanmış yumurta ve hindi yerdim sürekli. Günde 2-3 yumurta falan.. Bazen annem evde yumurta bitiyor diye söylenirdi.
Bende arkadaşımın gazıyla bir kızdan hoşlanmaya başladım fakat kız ***** birisi olduğu için içimde tutmayı tercih ediyorum. Ayrıca bu kadar rayına oturtmam gereken şeyler vaken bir de kız arkadaş edinip yeni sorumluluklar almak yanlış olur diye düşünüyorum benim için.
Hindiyi nasıl yiyosun haşlıyo musun ya da tavuk göğüsünden pahalı mı?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Üyeler belki içlerini dökmek ister diye böyle bir başlık açtım. Son 1-2 yıldır hayatım darmadağın. Bir hobim yok, bir düzenim yok, tek sosyal aktivitem okul, yuvarlanıyorum. Bazı sağlık sorunlarımdan dolayı futbol da oynayamıyorum en çok canımı sıkan da bu zaten. Belki iyi gelir, kendimi arındırmak, temizlemek için sosyal mecralarda takip ettiğim müstehcen, dark sayfaları, içerikleri sildim. Tabi ne kadar devam edebilirim bilmiyorum. Arkadaşlarımla bazen hayata dair konuşuyoruz. Ailelerinden, yaptıkları şeylerden, gittikleri yerlerden bahsediyorlar. Keşke normal işinde gücünde biri olabilsem diyorum. Derslerimi eskisi gibi yükseltmeye çalışıyorum zor bela kendimi motive etmeye çalışıp. İşte böyle aklıma bunlar geliyor. Siz son zamanlarda neler yaşadınız? Şuan ki hedefleriniz neler? Hangi alanlar ile ilgileniyorsunuz ve hobileriniz nedir?
Bi 35 lik olmuş 200 TL :(

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Sınavlar okul...İçimde tarif edilemeyen hisler var sanki öteki insanlar aydınlıkta hayatı yașıyorlar ben karanlıkta kalmıșım karanlık içine çekiyor gibi.Ben de senin gibi takip ettiğim bazı forumları sayfaları ortamları bıraktım ama kendimi arınmıș hissetmiyorum hala.

Kontfire

80+ Silver
Günlerim çok yoğun geçiyor. Sabah iş akşam mesai sonrada ev , hep aynı. Bazen Pazar günleri bile çalışıyorum. Üniversite öğrencilik zamanlarimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. İstediğim diziyi filmi bile izleyecek vaktim pek olmuyor. Oyun oynamak bitti zaten:)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,078
İsim
Zeki Müren
-
1-Spor yapıyorum her yerim gelişti jinekomasti yok fakat göğüslerim hala kötü
2-Protein ihtiyacımı karşılayamıyorum
3-Creatinler çok pahalı
+
4-Okulda bir kızdan hoşlanıyorum cuma günü yanına gittim konuştuk falan her şey güzeldi kızda boş değilmiş arkadaşları öyle dedi pazartesi olmasını bekliyorum tekrar yanına gidicem
50 servis 500tl abi fena pahalı geçende hero cre indiydi onu alacaktım indirim bitmiş duvarı ısırasım geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,153
Üyeler
159,111
Son üye
Stalker00
Top Bottom