Neler Yeni

Hayatımda kavgada bile kahkaha atıyorum yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Bu saatte kim görür bilmem ama benim bir sorunum var hiç ciddi olamıyorum 4 yaşına jadar gülmeyen bir çocuktum diye hatırlıyorum 5 yaşımda annem babam ayrıldı ve şu anda o zamandan beri neredeyse bir durum beni çok ama çok zora sokmadıkca ciddi olamıyorum benim sorunum ne ki çevremdekiler bana bağırıyor belki ucube gözüyle bakıyor
cevap beklemiyorum öylesine yazdım
bizim sitede de var böyle bir çocuk sıska uzun boylu herkes dalga geçiyor küçükken travma yaşamış o günden beri böyleymiş hatta kavga etmişti biriyle yumruk yumruğa çocuk hala gülüyordu çözümünü bilmiyorum psikolojik destek alabilirsin

Basrii

80+ Bronze
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle değil işte karşımdaki bana küfür ediyor ben hala gülüyorum mesela duramıyorum olmuyor bitmiyor
insanın kendine güvenmesi gerek her konuda. Kalbin temiz olsun o sana yeter.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Bu saatte kim görür bilmem ama benim bir sorunum var hiç ciddi olamıyorum 4 yaşına jadar gülmeyen bir çocuktum diye hatırlıyorum 5 yaşımda annem babam ayrıldı ve şu anda o zamandan beri neredeyse bir durum beni çok ama çok zora sokmadıkca ciddi olamıyorum benim sorunum ne ki çevremdekiler bana bağırıyor belki ucube gözüyle bakıyor
Nasılsan veya kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol. Başkaları için kesinlikle değişme. Ciddiyet insanı var eden veya insanda kesinlikle olacak diye bir şey yok. Herkesin kendine has özellikleri ve karakteri var. Herkes kendi gibi olursa güzeldir. Toplumun sana dayattığı efendilik ciddiyet vs. bu gibi vasat şeyleri çok aldırma mutlu oldugun ve mutlu olacağın, ve seni mutlu eden insanlarla birlikte ol. En önemlisi de boşver, hayatındaki artıkları çöpleri çıkar hayatından.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bence gayet iyi bir özellik

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Gülmek ve ağlamak kadar daha doğal ne olabilirki. Gülmeye devam et bence hayatla alay edercesine çünkü hayat kısa yaşadıklarınla kalırsın. Koftiden ciddi olduktan sonra o ciddiyet sayılmaz içinden gelen ses kulak ver ve dinle sadece. Kalbinden ne geçiyor ve de, ne geliyorsa içinden onu yapabilirsiniz hayatın başka türlü ne tadı kalırki. Birilerinin cepleri ağzına kadar doluyken imkanlar içerisinde boğulup gülemiyor iken, yüce yaradan yaşadıklarından sonra bir lütufmuş gibi sana o tebessümü ve gülümsemeyi sana bahşetmiş gibi düşünebilirsin. Olayları bazen manen değerlendirmek gerekli tıbben değerlendirmeler yapmak yersiz olacaktır. Hayatta her şey olabilir + veya - olarak önemli olan bunların farkına vararak, güzel taraflarından bakmaya devam edip hayatımızı anlamlaştıralım doğrusuda bu olacaktır. Hiçbir ilaç ve tıbbi olan anlayışlar insanı iyi etmez, destek olabilir tam anlamıyla iyileşenine denk gelmedim doğrusu bu hayatda. Senin yaşadıklarının benzerini ve de, fazlasını yaşamış olan biri olarak bunları yazıyorum belkide yaş itibarıyla da, baban yaşında dahi olan bir bireyde olabilirim ve böyle olmama rağmen bir çok badireleride atlatmış biri olarak ve onları dert etmeden hala gülmeye ve hayattan keyif alarak yaşamımı sürdürmeye çalışmaktayım kendi başıma. Kimseden destek almadan, hayat kısa yaşamaya devam pozitif ol ve öyle devam et gül eğlen coş gerisi hikaye kanaatimce ben bu kanıdayım. Saygılarımla "bir gülücükte" buradan ben atayım -> :)

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Aha ben
Valla bende ciddi değilim hatta ciddiliğe karşıyım çok itici geliyor bana ciddilik ve c.başkanının yanında sedat peker esprisi bile yaparım ben o kadar ciddi değilim

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
aklıma jokee geldi o da sürekli gülerdi.
Psikolojik yardım alman gerektiğini düşünüyorum

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dostum senin bence bir problemin yok. Sadece kendini fazla kaptırmışsın o kadar.

mythrowib

80+ Silver
psikolojik olabilir. bence bir psikoloğa fln görünün. ama ben ciddi şeylere gülmeyi seviyorum benim açımdan sorun yok :D

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Yanlış anlaşılma olmuş bu bir isteyerek veya ciddi şeylere gülme durumu değil bildiğiniz cenazede bile gülebilecek kadar garip bir haldeyim

Erda Yıldırım

80+ Gold
8 saat önce derste arkadaşımı azarlayan öğretmene güldüm .

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çoğu şeyle dalga geçerim ve ciddi durumlarda bile gülerim. Bence bir sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,662
Üyeler
168,476
Son üye
amco53
Top Bottom