Neler Yeni

Hayatımı düzene sokmak istiyorum.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
selamlar evimize teklonoji geldiğinden beri ne gecem gündüzüm belli değilpc yı sattıktan sonra yeni pc almak istiyorum ama bir yanımda o teklonojisiz kuzenlerle yaşadığım anılara dönmek istiyor animelere başladığımdan beri akşama kadar izliyorum çocukluğuma yazık diyor annem haklıda yapamıyorum ingilizce öğrendim biraz meslek okulunda okuyorum orda ozel bi sınıf var oraya geçmek istiyorum ama saat 6.30 da kalkıp 30 dk yuruyup otobus duragına gıdıyorum 17.10 da felan eve geliyorum fitnesa gitmek istiyorum ama babamın borçları babamı strese sokmak istemiyorum arkadaş edinmek istiyorum 2 gün sonra direk ana avrat küfürler ve el kol hareketleri başlıyor okulda kavga etmek istemiyorum çünkü babam tutanak yersen alırım diyor oyuzden susuyorum ama bu durum çok sinirimi bozuyor kendimin kurguladığı bi evren var rntan unıverse diye bir super kahraman kitabı onu tamamlamak istiyorum ama düzene sokamıyorum kendimi.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
emrin olur başım gözüm üstüne
@alkolikpanda olum her mesajın çok iyi yaa jsgsjsgsjhsjs
Mesaj otomatik birleştirildi:

selamlar evimize teklonoji geldiğinden beri ne gecem gündüzüm belli değilpc yı sattıktan sonra yeni pc almak istiyorum ama bir yanımda o teklonojisiz kuzenlerle yaşadığım anılara dönmek istiyor animelere başladığımdan beri akşama kadar izliyorum çocukluğuma yazık diyor annem haklıda yapamıyorum ingilizce öğrendim biraz meslek okulunda okuyorum orda ozel bi sınıf var oraya geçmek istiyorum ama saat 6.30 da kalkıp 30 dk yuruyup otobus duragına gıdıyorum 17.10 da felan eve geliyorum fitnesa gitmek istiyorum ama babamın borçları babamı strese sokmak istemiyorum arkadaş edinmek istiyorum 2 gün sonra direk ana avrat küfürler ve el kol hareketleri başlıyor okulda kavga etmek istemiyorum çünkü babam tutanak yersen alırım diyor oyuzden susuyorum ama bu durum çok sinirimi bozuyor kendimin kurguladığı bi evren var rntan unıverse diye bir super kahraman kitabı onu tamamlamak istiyorum ama düzene sokamıyorum kendimi.
Boş işleri bırakıyorsun, ya ders çalış düzgün bir üniversiteye git ya da meslek öğren ya da dil öğren hiçbirini yapamıyorum diyorsan geç açığa iş bul kendine çalış.

alkolikpanda

80+ Bronze
olum her mesajın çok iyi yaa jsgsjsgsjhsjs
Allah razı olsun ciğerim , alt takımlarına gurban olurum seninn
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum bahk beni reportlayıp durmayın belki boydan yola çıkıp bir çözüm bulacaktım 😡

Son düzenleme:

Hanaz

80+ Gold
Hocam ders programı yapın kendinize sonra hayalinizdeki iş ne ise onu düşünün (fesat olmadan) ve orda çalışıyormuş gibi hayal edin sonra kendinizi motive edicek bir şey belirleyin anime dışında müzik olur vs.

Top Bottom