Neler Yeni

Hayatımı mahvedip çıktıktan sonra geri döndü ne yapmalıyım

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Arkadaşlar merhaba belki o forum burası değil ama teknoloji ile ilgili sorduğum her şeye faydalı cevap alınca bunu da sorim dedim zamanında cidden kızlar konusunda hiçbir sorunum olmuyodu(o hayatıma girene kadar)bana çoğu hissi ilk kez yaşattı sürekli ayrıl barış bir ilişkimiz oluyodu o kadar kızla konuşup çıkmama rağmen tek unutamadığım kişi bu normalde her yerden engellemişti beni dün snapchatten ekledim geri döndü bugünde kendisi engelimi kaldırıp takip atmış instadan normalde bu konularda kendi bildiğimi yapmayı tercih ederim ama bu kızda hiç işe yaramadı bugüne kadar benim bildiğim sizce şimdi ne yapmalıyım isteği onaylıyim mi ne yapim

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuzhan
Sen nasıl istiyorsan öyle yap ama bana kalsa kabul etmem sırf uğraşıcak başka birşeyiniz olmadığı için böyle konularla uğraşıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
sizi arada gidip yoklayıp orda oldugunuz merak ediyor uzak durun bence hayatınızın içinden geçer

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Her katil olay yerine geri döner son durumu görmek için başka bir sebebi yok

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beylerr siz böyle demişsinizde ben çoktan onaylamış olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizi arada gidip yoklayıp orda oldugunuz merak ediyor uzak durun bence hayatınızın içinden geçer
kanka bence o yazmadan yazmasam falan bir sorun olmaz ki daha da ilk mesajı atıcak kadar karakterimden ödün vermem

Her katil olay yerine geri döner son durumu görmek için başka bir sebebi yok
inşallah bu katil sürekli tekrar öldürmek için geri dönmüyodur biraz paydos yapsın

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
...
Eğer, kız düzgün biriyse yani hiç kötülüğünü görmediyseniz, sadece ayrıl barış yapıyorsanız bence gayet tatlı. Ortada herhangi bir sorun görmüyorum. Nasıl hayatınızı mahvetti?

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer, kız düzgün biriyse yani hiç kötülüğünü görmediyseniz, sadece ayrıl barış yapıyorsanız bence gayet tatlı. Ortada herhangi bir sorun görmüyorum. Nasıl hayatınızı mahvetti?
kız hakkında tek emin olduğum şey asla aldatmaycağı önceki ayrılık sebepleri geçmişte yaşadığı ilişkilerden dolayıydı yakın arkadaşının doldurmasıyla bana karşı soğuyup bir yerden sonra tekrar güvenememesinden dolayı başlayıp biten süreçlerdi ki bence bu bir bahane de olabilir ama ona sorduğumda son seferde bir daha denemek için başladığını ama o olayı bir türlü unutamadığını yapamadığını söyledi gerçekten değer verdiğim için sürekli bu ayrılma durumu hayatımın içinden geçti ondan başkasıyla konuşamamaya başladım falan

ve birde şu konu var konuşurken örnek veriyorum süreleri ama ilk 1 hafta çok iyiyken her şey sonrasında tamamen farklı umursamaz biri oluyo hocam yani açıkcası klasik türk kızı diye yorumlanıcak bir durum ilgi verene kadar çok iyi senden istediği ilgiyi alınca tamamen değişip sana 5.kişiymişsin gibi davranıyo böyle bir ilişkide insanı çok yoruyor ister istemez hayatımı mahvetti dediğim nokta da tam olarak burda başlıyor insan bu noktada kendini aşırı kullanılmış sürekli aynı şeyleri yaşayınca da ***** gibi hissediyor

Son düzenleme:

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
...
kız hakkında tek emin olduğum şey asla aldatmaycağı önceki ayrılık sebepleri geçmişte yaşadığı ilişkilerden dolayıydı yakın arkadaşının doldurmasıyla bana karşı soğuyup bir yerden sonra tekrar güvenememesinden dolayı başlayıp biten süreçlerdi ki bence bu bir bahane de olabilir ama ona sorduğumda son seferde bir daha denemek için başladığını ama o olayı bir türlü unutamadığını yapamadığını söyledi gerçekten değer verdiğim için sürekli bu ayrılma durumu hayatımın içinden geçti ondan başkasıyla konuşamamaya başladım falan
Ama geri dönmüş ve sizde onu hâlâ seviyorsunuz. Bence yine birlikte olursunuz. Galiba kızın arkadaşı hep o İnstagram'da gördüğüm meme karakteri (Arkadaşının ilişkisine engel olan obez, Feminist Mojak kız). Tekrar ilişki yapabilirsiniz bence. Sorunları da kendi aranızda halledersiniz.

ve birde şu konu var konuşurken örnek veriyorum süreleri ama ilk 1 hafta çok iyiyken her şey sonrasında tamamen farklı umursamaz biri oluyo hocam yani açıkcası klasik türk kızı diye yorumlanıcak bir durum ilgi verene kadar çok iyi senden istediği ilgiyi alınca tamamen değişip sana 5.kişiymişsin gibi davranıyo böyle bir ilişkide insanı çok yoruyor ister istemez hayatımı mahvetti dediğim nokta da tam olarak burda başlıyor
Böyle durumda da karşılıklı ilgi vermeye başlama vakti gelmiştir. Yani, Size soğuk davranıyorsa sizde birazcık soğuk davranmaya başlayın. Karşılıksız ilgi vermeyin. Öyle olunca kızlar sıkılıyor. Genel olarak da ilgiyi fazla vermeyin. Her şey dozunda olsun. Sizi hâlâ düşünmese istek atmazdı diye düşünüyorum.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Ama geri dönmüş ve sizde onu hâlâ seviyorsunuz. Bence yine birlikte olursunuz. Galiba kızın arkadaşı hep o İnstagram'da gördüğüm meme karakteri (Arkadaşının ilişkisine engel olan obez, Feminist Mojak kız). Tekrar ilişki yapabilirsiniz bence. Sorunları da kendi aranızda halledersiniz.

Böyle durumda da karşılıklı ilgi vermeye başlama vakti gelmiştir. Yani, Size soğuk davranıyorsa sizde birazcık soğuk davranmaya başlayın. Karşılıksız ilgi vermeyin. Öyle olunca kızlar sıkılıyor. Genel olarak da ilgiyi fazla vermeyin. Her şey dozunda olsun. Sizi hâlâ düşünmese istek atmazdı diye düşünüyorum.
yani tabi mantıklı düşünmese neden eklesin(tabi dün yine ilk adımı benim attığımı unutmamak lazım) ama yine de o yazmadan yazmayı pek düşünmüyorum hocam aşkta gurur olmaz lafı bir yere kadar götürüyo kendinden vermeye başlayınca öz saygını iyice düşürmüş oluyosun ki bunu yeterince yaptım fazlası bizi aşar gerçekten isteyen belli eder bir şekilde

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
...
Belki de
gerçekten isteyen belli eder bir şekilde
Bu şekilde belli etmiştir.

Şu dediğinize pek katılmıyorum:
(tabi dün yine ilk adımı benim attığımı unutmamak lazım) ama yine de o yazmadan yazmayı pek düşünmüyorum
Bu da erkek olmanın bir vazifesi diyelim. Sonuç olarak size güzel bir sevgi/ilgi/mutluluk verecekse, buna değer. Tabii ki ilk karşı tarafın yazmasını isteriz ama bu yıllardır böyle, bir anda değiştiremeyiz veya alışık olmayandan bekleyemeyiz. Belki arkadaşlarıyla "Beni hâlâ seviyor/düşünüyor." konusunu konuşmuşlardır ve sizde hala onu düşündüğünüze göre, ilerisi umarım iyi olur. :)

Top Bottom