Neler Yeni

Haylou GT1 alınır mı?

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Mümkünse GT1 Plus almaya çalışın, Qualcomm çip var onda, daha iyi.
GT1'i abim kullanıyor ve memnun, bağlantı sorunu yaşamadı. Sorunsuzu denk gelmiş olabilir.

Ha bu arada mikrofonundan beklentiniz olmasın, anca ev içerisi gibi sessiz ortamlarda sesiniz gider karşıya.
Evet alırsam plus alacağım, teşekkür ederim tavsiyeniz için.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sanki her alan bağlantı sorunu yaşıyormuş gibi konuşuyorsun.
her zaman olmuyor bu kulaklığın bağlantı şekli biraz farklı ben mi tek sıkıntı yaşıyorum diye şikayetvar a baktım çoğu kişi yaşıyor sonra haylou ya mail attım geri dönmediler aradım açmadılar ben nasıl önereyim bu kulaklığı en son 2 kulaklık birbirine bağlanmıyordu kaldı öyle

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Pro modelini kullanıyorum.
Gayet kaliteli şu ana kadar üzmedi.
Alınabilir F/P bir ürün.
Ses kalitesi açısından iyi fakat mikrofon kalitesi açısından pek memnun etmez.
bende pro modelini kullanıyorum :) üzmez güzel kulaklık fakat mikrofon o kadar iyi değil. bide sanki benimkinde çok az bir dipses var gibi.
ben aliexpressten almıştım 120 TL'ye o zaman türkiyede sıfırı 240 dı şimdi nasıldır bimiyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
her zaman olmuyor bu kulaklığın bağlantı şekli biraz farklı ben mi tek sıkıntı yaşıyorum diye şikayetvar a baktım çoğu kişi yaşıyor sonra haylou ya mail attım geri dönmediler aradım açmadılar ben nasıl önereyim bu kulaklığı en son 2 kulaklık birbirine bağlanmıyordu kaldı öyle
Resetlemeyi denediniz mi? Basılı tutuyorsunuz falan bir yöntemi var onun, Youtube'da gösteriyorlar. Onu yapınca düzeliyor genelde. İlk bağlantıyı sağlıklı yapamamış olabilir.

PuMaT

80+ Bronze
Şikayetvar'da şikayet olmayan ürün yok zaten. TWS kulaklıklarda bağlantı sorunu yaşamak çok olası zaten. Yapmak için uğraştınız mı? Resetlemek vb.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Resetlemeyi denediniz mi? Basılı tutuyorsunuz falan bir yöntemi var onun, Youtube'da gösteriyorlar. Onu yapınca düzeliyor genelde. İlk bağlantıyı sağlıklı yapamamış olabilir.
onu biliyorum yaptım olmadı hapta konu bile açtım haylou ya ulaşmaya çalıştım ulaşamadım sonra bir köşeye attım bir daha uğraşmadım nerde şuan onu bile hatırlamıyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
2 kulaklık bazen bağlanamıyor, pembe ışık yakıyor. Bu durumda sıfırlarsanız sorun çözülmeli. Bağlantı konusunda kulaklığın bir sorunu yok (en azından bende) tahminimce sorun belirten kullanıcılar ağırlıklı olarak bilinçsiz kullanan veya kalitesiz cihazlarda kullananlar. Eski bir ip5 ile telefon cebimde yürürken adım atarken kopukluklar oluyor örneğin bu telefondan kaynaklı, tablete bağlanınca evin hemen her köşesine bağlantım kopmadan gezebiliyorum, dandik bir laptop var masadan uzaklaşınca kesiklikler başlıyor... Muhtemelen bu kişiler çoğunlukla cihazlarının bt performansından habersizler, yine de tabii ki fabrika çıkışı arızalı olanlar da olabilir.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şikayetvar'da şikayet olmayan ürün yok zaten. TWS kulaklıklarda bağlantı sorunu yaşamak çok olası zaten. Yapmak için uğraştınız mı? Resetlemek vb.
tabii ki uğraşdım resetledim vesayre konu da açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 kulaklık bazen bağlanamıyor, pembe ışık yakıyor. Bu durumda sıfırlarsanız sorun çözülmeli. Bağlantı konusunda kulaklığın bir sorunu yok (en azından bende) tahminimce sorun belirten kullanıcılar ağırlıklı olarak bilinçsiz kullanan veya kalitesiz cihazlarda kullananlar. Eski bir ip5 ile telefon cebimde yürürken adım atarken kopukluklar oluyor örneğin bu telefondan kaynaklı, tablete bağlanınca evin hemen her köşesine bağlantım kopmadan gezebiliyorum, dandik bir laptop var masadan uzaklaşınca kesiklikler başlıyor... Muhtemelen bu kişiler çoğunlukla cihazlarının bt performansından habersizler, yine de tabii ki fabrika çıkışı arızalı olanlar da olabilir.
dediğiniz sorunlar olabilir ama ben genellikle evde kullanıyorum telefonum iphone 6 bağlantı konularında telefonun rezalet olduğunu biliyorum

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Top Bottom