Neler Yeni

Haylou Gt1 Pro Alıyorum

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar kulaklığı almaya karar verdim ancak tüm kulaklıklar Hepsiburada, Trendyol, n11 gibi mağazaların satıcılarında var. Trendyolda ki kulaklığı alacağım. 303 Tl fiyatı var.

Ancak satıcının sitesinde 7 8 tane Gt1 pro var. Biri sormuş oyun modu var mı diye hayır demiş. Diğer bir kişi sorduğunda evet demiş. Çakma ürün gönderme ihtimalinden vs korkmadım değil açıkçası. İthalatçı ve 2 yıl garantili yazıyor.

Güvenilip alınır mı ?

Kontfire

80+ Silver
Bir hafta sabret belki TCL s600 yeniden 400tl ye inerse onu al. En son çare bunu alırsın. Gt 1 pro larin 1.nesilinde gaming mod yokken 2.nesil olaninda gaming mod denen düşük ms ayari var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satin alırken gaming mode lu nesil olup olmadığını sorabilirsin. Görüşme kalitesi iyi değil bu arada haberin olsun.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir hafta sabret belki TCL s600 yeniden 400tl ye inerse onu al. En son çare bunu alırsın. Gt 1 pro larin 1.nesilinde gaming mod yokken 2.nesil olaninda gaming mod denen düşük ms ayari var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satin alırken gaming mode lu nesil olup olmadığını sorabilirsin. Görüşme kalitesi iyi değil bu arada haberin olsun.
Almayayım diyorsunuz o zaman hocam. Çok içime sinmiyor açıkcası satıcı güven vermedi bana. Bekliyeceğim sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,032
Üyeler
166,314
Son üye
izleyici7944
Top Bottom