Neler Yeni

Haylou Teknik Servis

erenty

80+
Merhaba, elimde Haylou Gt 3 kulaklık var, sağ kulaklığın filtresi çıktı ve kulaklıktan yavaş yavaş ses azalmaya ardından hiç ses gelmemeye başladı. Sol kulaklıkta da daha az ses verme sorunu var. Bu ürünümü teknik servis için nereye gönderebilirim? Türkiye içinde Haylou teknik servisi var mı? Yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum.

nerden aldıysanız oraya bir sorun yada kutu içindeki belgelerde yazması lazım

Hadeswp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa
Merhaba, elimde Haylou Gt 3 kulaklık var, sağ kulaklığın filtresi çıktı ve kulaklıktan yavaş yavaş ses azalmaya ardından hiç ses gelmemeye başladı. Sol kulaklıkta da daha az ses verme sorunu var. Bu ürünümü teknik servis için nereye gönderebilirim? Türkiye içinde Haylou teknik servisi var mı? Yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum.
Aynı olay soundliberty 53 pro modelinde oldu sağ kulaklik da ses gitti ne yapmamız gerekiyor

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
dostum bendede aynı model var benimde sol kulaklık çalışı yor sağ kulaklık bozuk istersen satabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
bende anker kulakiçi kulaklık var türkiyedeki teknik servis linkini bırakıyorum haylou da onlarda https://www.sanalbt.com/destek/iletisim-servis/ 0850 460 1414 numaralı telefonu kaydetip whatsapptan teknik servis için talep oluşturup yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak yolladığında sorunsuz ilgileniyorlar ben totalde3 kere yolladım birinde sıfır kutulu ürün yolladılar sende de sıfır kutulu ürün değişimi yapabilirler yolladıktan sonra whatsapptan 3 gün sonra mesaj atarak darla ürününü öne aldır yada ürünün sorgula bazen yoğunluktan atlayabiliyorlar

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
Merhaba, elimde Haylou Gt 3 kulaklık var, sağ kulaklığın filtresi çıktı ve kulaklıktan yavaş yavaş ses azalmaya ardından hiç ses gelmemeye başladı. Sol kulaklıkta da daha az ses verme sorunu var. Bu ürünümü teknik servis için nereye gönderebilirim? Türkiye içinde Haylou teknik servisi var mı? Yardımcı olabilecek biri

bende anker kulakiçi kulaklık var türkiyedeki teknik servis linkini bırakıyorum haylou da onlarda https://www.sanalbt.com/destek/iletisim-servis/ 0850 460 1414 numaralı telefonu kaydetip whatsapptan teknik servis için talep oluşturup yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak yolladığında sorunsuz ilgileniyorlar ben totalde3 kere yolladım birinde sıfır kutulu ürün yolladılar sende de sıfır kutulu ürün değişimi yapabilirler yolladıktan sonra whatsapptan 3 gün sonra mesaj atarak darla ürününü öne aldır yada ürünün sorgula bazen yoğunluktan atlayabiliyorlar
knk benimde var başka firmadan almam fark ediyormu bende gönderebiliyormuyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
knk benimde var başka firmadan almam fark ediyormu bende gönderebiliyormuyum
gönderebilirsin ben hb den almıştım faturayı içine koydum hb nin çıktı alıp birde elle yada pc de sorunları talep ve geri kargolama adresini yazıp çıktı alıp kutunun içine koydunmu sorun yok geri ücretsiz kargo yapıyolar onarıp yada sıfır değişim yapıp

erenty

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
araştırıp bakacağım hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden aldıysanız oraya bir sorun yada kutu içindeki belgelerde yazması lazım
ben hepsiburada üzerinden orkateknoloji satıcısından aldım. Zaten gönderdim ama bana geri gönderdiler ürünün filtresi çıkmış kullanıcı hatası diyerek. Ben THH'ye başvurdum ancak bilirkişiye ürünü teslim edemedim. Bu yüzden parası neyse yaptırmak bu dertten kurtulmak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
araştırıp bakacağım hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben hepsiburada üzerinden orkateknoloji satıcısından aldım. Zaten gönderdim ama bana geri gönderdiler ürünün filtresi çıkmış kullanıcı hatası diyerek. Ben THH'ye başvurdum ancak bilirkişiye ürünü teslim edemedim. Bu yüzden parası neyse yaptırmak bu dertten kurtulmak istiyorum.
dediğim gibi yap ben hb kendi satıyorken almıştım ben aldıktan sonra hb bıraktı aldığım urunun satışını hb ile iletişme geçtiğimde yetkili servis olarak burayı yonlendırmişlerdi bana 2 farklı urun yolladım toplamda 5 defa sorunsuz hallettiler1 kere de sıfır jelatinli ürün ile değişim yaptılar

erenty

80+
dediğim gibi yap ben hb kendi satıyorken almıştım ben aldıktan sonra hb bıraktı aldığım urunun satışını hb ile iletişme geçtiğimde yetkili servis olarak burayı yonlendırmişlerdi bana 2 farklı urun yolladım toplamda 5 defa sorunsuz hallettiler1 kere de sıfır jelatinli ürün ile değişim yaptılar
keşke bende Hepsiburada satıcısından veya Amazon'dan alsaydım, kötü bir tecrübe oldu benim için. Teşekkür ederim bilgilendirme için buraya göndereceğim ürünü, umarım sorunumu çözerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
keşke bende Hepsiburada satıcısından veya Amazon'dan alsaydım, kötü bir tecrübe oldu benim için. Teşekkür ederim bilgilendirme için buraya göndereceğim ürünü, umarım sorunumu çözerler
çözerler hatta belki sıfır urun değişimi bile yapabilirler benim değişim yapılan urunde sol kulaklıkta cızırtı vardı direk sıfır urun verdiler gittim sonra 50 tl ucuza sıfır olarak sattım :)

erenty

80+
çözerler hatta belki sıfır urun değişimi bile yapabilirler benim değişim yapılan urunde sol kulaklıkta cızırtı vardı direk sıfır urun verdiler gittim sonra 50 TL ucuza sıfır olarak sattım :)
Bahsettiğiniz firmaya yazdım ama maalesef Haylou Gt 3 için teknik destek ve servis veremiyorlarmış. Elimde kaldı galiba kulaklık bu şekilde.

Top Bottom