Neler Yeni

Hayvanların da Hakları Var

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Twitter'da gezerken bir haberle karşılaştım ve şok oldum tüylerim diken diken nasıl olabiliyor ya çıldıracağım neden önemsenmiyor bu hayvanlar :( İnsanlar hiçbir zaman hayvanlara yaraşır bir varlık olamadılar.
İnşallah yalan haberdir yanlıştır inanmak bile istemiyorum böyle bir şeyin olduğuna . O kadar çok şey söylemek istiyorum ki :(
1597578515540.png
( nolur nolmaz diye resmi kapattım )

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Twitter'da gezerken bir haberle karşılaştım ve şok oldum tüylerim diken diken nasıl olabiliyor ya çıldıracağım neden önemsenmiyor bu hayvanlar :( İnsanlar hiçbir zaman hayvanlara yaraşır bir varlık olamadılar.
İnşallah yalan haberdir yanlıştır inanmak bile istemiyorum böyle bir şeyin olduğuna . O kadar şey söylemek istiyorum ki :(
Alıntıyı görüntüle ( nolur nolmaz diye resmi kapattım )
Bu suçun cezası paramıdır Allah aşkına

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir insan nasıl bu kadar acımasız, hastalıklı olabilir anlamıyorum.
Böylelerinin sokakta her yer de olması hem emdişelendiriyor hem korkutuyor var ya nasıl yapabilir bir insan böyle psikolojiye ne getirmiş olabilir anlayamıyorum.

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Yabancı ülkede olsa para cezasından hapse kadar bir cezalandırma yöntemi var ama güzel ülkem Türkiye’de bırak para cezasını nerdeyse hiç bir şey yapmıyolar

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
İnsanlığın kendini diğer varlıklardan üstün görmesinin yan etkisinden başka bir şey değil bu gördükleriniz. Hümanist bakış açısını bırakmak lazım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
burda bir şey demeyeceğim. ağzım açılırsa ban yerim.
twitter da yazıp yazıp sildim var ya . Artık böyle haberler göre göre insanın bütün duyguları yavaş yavaş gidiyor . Çünkü kötü yanı alışmaya başlıyoruz nasıl oluyor gitgide şaşırmamaya sonra bazı duygular körelmeye başlıyor :(

Top Bottom