Neler Yeni

Hayvanların da Hakları Var

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Cahil değil de hasta, psikopat diyelim bence buna.
Maalesef dediğim gibi büyütme tarzına bağlı şeyler bunlar. Dinler ve tanrılara olan inançta insanlığı diğerlerinden ayırttığı için bu tarz şeyleri görmek sıra dışı değil. Eğer size de belirli yaşlardayken böyle hayvanlara zarar verecek hareketleriniz cezalandırılmadıysa bu o insan için normal geliyor olabilir. Düzelmenin tek yolu kendimizinde bir hayvan olduğunu fark edip insanları eğitmek.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Mergen

80+ Bronze
Yüce Rabbim, böyle ağır suçların hesabını Ahiret'e bırakır.Elbet hepsi yaptıklarının bedelini kat ve kat fazlasıyla ödeyecek.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yüce Rabbim, böyle ağır suçların hesabını Ahiret'e bırakır.Elbet hepsi yaptıklarının bedelini kat ve kat fazlasıyla ödeyecek.
Öbür dünya da cezası var ama her şeyi o tarafa bırakırsak dünya da düzen olmaz.

Mergen

80+ Bronze
Öbür dünya da cezası var ama her şeyi o tarafa bırakırsak dünya da düzen olmaz.
Böyle iğrenç işlerin hesabını Yüce Allah Ahiret e bırakır ki cezası daha ağır olsun.Ama keşke o caniler bu dünyada da en ağır şekilde cezalandırılsalar.

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Knk 2 günde sosyal medya yasası çıkıyor da 2 yılda hayvan hakları yasası çıkmıyor zihniyet meselesi, kim hayvan o da muamma

Beren

80+ Gold
Böyle y*vşak herifler umarım acı çekerek ölür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle iğrenç işlerin hesabını Yüce Allah Ahiret e bırakır ki cezası daha ağır olsun.Ama keşke o caniler bu dünyada da en ağır şekilde cezalandırılsalar.
umarım acı çekerek ölür

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Twitter'da gezerken bir haberle karşılaştım ve şok oldum tüylerim diken diken nasıl olabiliyor ya çıldıracağım neden önemsenmiyor bu hayvanlar :( İnsanlar hiçbir zaman hayvanlara yaraşır bir varlık olamadılar.
İnşallah yalan haberdir yanlıştır inanmak bile istemiyorum böyle bir şeyin olduğuna . O kadar çok şey söylemek istiyorum ki :(
Alıntıyı görüntüle ( nolur nolmaz diye resmi kapattım )
İnsan okumaya bile iğreniyor.
Adalet sadece saray isminden ibaret maalesef.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Keşke bir gün olsa insanlar ile hayvanlar yer değişse de hiçbir şey diyemeden sadece merhametimize muhtaç olan hayvanlara acı çektirmek nasıl oluyormuş görse şu şeref yoksunları.

ElectriX

80+ Silver
Twitter'da gezerken bir haberle karşılaştım ve şok oldum tüylerim diken diken nasıl olabiliyor ya çıldıracağım neden önemsenmiyor bu hayvanlar :( İnsanlar hiçbir zaman hayvanlara yaraşır bir varlık olamadılar.
İnşallah yalan haberdir yanlıştır inanmak bile istemiyorum böyle bir şeyin olduğuna . O kadar çok şey söylemek istiyorum ki :(
Alıntıyı görüntüle ( nolur nolmaz diye resmi kapattım )
sonra bunlar g*y olan insanların tercihlerine karşı çıkarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,582
Üyeler
163,687
Son üye
renelle43v
Top Bottom