Rammstein
80+ Silver
Cehalet en kötüsü. Hem de geri döndürelemezse...Cahil değil de hasta, psikopat diyelim bence buna.
Cehalet en kötüsü. Hem de geri döndürelemezse...Cahil değil de hasta, psikopat diyelim bence buna.
Maalesef dediğim gibi büyütme tarzına bağlı şeyler bunlar. Dinler ve tanrılara olan inançta insanlığı diğerlerinden ayırttığı için bu tarz şeyleri görmek sıra dışı değil. Eğer size de belirli yaşlardayken böyle hayvanlara zarar verecek hareketleriniz cezalandırılmadıysa bu o insan için normal geliyor olabilir. Düzelmenin tek yolu kendimizinde bir hayvan olduğunu fark edip insanları eğitmek.Cahil değil de hasta, psikopat diyelim bence buna.
Asıl korkunç olan böyle insanların çevremiz de olduğuCehalet en kötüsü. Hem de geri döndürelemezse...
Öbür dünya da cezası var ama her şeyi o tarafa bırakırsak dünya da düzen olmaz.Yüce Rabbim, böyle ağır suçların hesabını Ahiret'e bırakır.Elbet hepsi yaptıklarının bedelini kat ve kat fazlasıyla ödeyecek.
Hocam bak çok haklısınız. Öbür dünyası var mı bilemem ama inanan kişi oraya salmamalı yapabiliyorsa burayı değiştirmeli.Öbür dünya da cezası var ama her şeyi o tarafa bırakırsak dünya da düzen olmaz.
Böyle iğrenç işlerin hesabını Yüce Allah Ahiret e bırakır ki cezası daha ağır olsun.Ama keşke o caniler bu dünyada da en ağır şekilde cezalandırılsalar.Öbür dünya da cezası var ama her şeyi o tarafa bırakırsak dünya da düzen olmaz.
umarım acı çekerek ölürBöyle iğrenç işlerin hesabını Yüce Allah Ahiret e bırakır ki cezası daha ağır olsun.Ama keşke o caniler bu dünyada da en ağır şekilde cezalandırılsalar.
İnsan okumaya bile iğreniyor.Twitter'da gezerken bir haberle karşılaştım ve şok oldum tüylerim diken diken nasıl olabiliyor ya çıldıracağım neden önemsenmiyor bu hayvanlar İnsanlar hiçbir zaman hayvanlara yaraşır bir varlık olamadılar.
İnşallah yalan haberdir yanlıştır inanmak bile istemiyorum böyle bir şeyin olduğuna . O kadar çok şey söylemek istiyorum ki
Alıntıyı görüntüle ( nolur nolmaz diye resmi kapattım )
sonra bunlar g*y olan insanların tercihlerine karşı çıkarlarTwitter'da gezerken bir haberle karşılaştım ve şok oldum tüylerim diken diken nasıl olabiliyor ya çıldıracağım neden önemsenmiyor bu hayvanlar İnsanlar hiçbir zaman hayvanlara yaraşır bir varlık olamadılar.
İnşallah yalan haberdir yanlıştır inanmak bile istemiyorum böyle bir şeyin olduğuna . O kadar çok şey söylemek istiyorum ki
Alıntıyı görüntüle ( nolur nolmaz diye resmi kapattım )