Neden? O fiyata Membran gibi sessiz olan numlocklu kaliteli bir klavye var mı?Membran Klavye alınmaz hacı https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.436b3d12dHkfHz&gatewayAdapt=glo2tur ben bunu aldım daha gelmedi aralık ta gelicek ona göre haber veririm istersen ama indirim biticek alıcaksan al
ben şahsen oyun oyniyan biri oluğum için membran klavye de 3 tuştan fazla algılamadığı için alınmaz dedim eğer oyun oynamayan biri isen tabii ki de membran senin için daha iyi olurNeden? O fiyata Membran gibi sessiz olan numlocklu kaliteli bir klavye var mı?
Hocam o ghosting olayı genelde eski klavyelerde kaldı. Artık çoğunda anti ghosting var.ben şahsen oyun oyniyan biri oluğum için membran klavye de 3 tuştan fazla algılamadığı için alınmaz dedim eğer oyun oynamayan biri isen tabii ki de membran senin için daha iyi olur
o zaman membran klavye alınabilir kusura bakmayın 3 tuş olarak biliyodumBen de neden alınmaz dediğini anlamadım. 1 hafta önce HyperX Alloy Core aldım ve aktif olarak her gün kullanıyorum. Daha hiçbir eksisini görmedim. Rgb leri kaliteli, tuş hissiyatı çok güzel ve kalite hissiyatını veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o ghosting olayı genelde eski klavyelerde kaldı. Artık çoğunda anti ghosting var.