Neler Yeni

Hazır İndirim Varken Sizce Hangi Membran Klavye?

Hazır İndirim Varken Sizce Hangi Membran Klavye?

• Oy kullanan toplam üye
    11
  • Anket kapatıldı .

Azo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Odabaş
Bütçe
700
Arkadaşlar 2 klavye de şu an aynı fiyatlarda. İndirim bitmeden hemen almak istediğim için sizlere de danışmak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol
Neden? O fiyata Membran gibi sessiz olan numlocklu kaliteli bir klavye var mı?
ben şahsen oyun oyniyan biri oluğum için membran klavye de 3 tuştan fazla algılamadığı için alınmaz dedim eğer oyun oynamayan biri isen tabii ki de membran senin için daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Ben de neden alınmaz dediğini anlamadım. 1 hafta önce HyperX Alloy Core aldım ve aktif olarak her gün kullanıyorum. Daha hiçbir eksisini görmedim. Rgb leri kaliteli, tuş hissiyatı çok güzel ve kalite hissiyatını veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben şahsen oyun oyniyan biri oluğum için membran klavye de 3 tuştan fazla algılamadığı için alınmaz dedim eğer oyun oynamayan biri isen tabii ki de membran senin için daha iyi olur
Hocam o ghosting olayı genelde eski klavyelerde kaldı. Artık çoğunda anti ghosting var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol
Ben de neden alınmaz dediğini anlamadım. 1 hafta önce HyperX Alloy Core aldım ve aktif olarak her gün kullanıyorum. Daha hiçbir eksisini görmedim. Rgb leri kaliteli, tuş hissiyatı çok güzel ve kalite hissiyatını veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o ghosting olayı genelde eski klavyelerde kaldı. Artık çoğunda anti ghosting var.
o zaman membran klavye alınabilir kusura bakmayın 3 tuş olarak biliyodum

Top Bottom