- Bütçe
- 25000
Selamlar direk konuya giriyorum
Hazır sistem alacağım ancak benim bilgisayarın iç donanımı hakkında pek bir bilgim yok yıllar boyunca laptop kullandığım için bu nedenle önerebileceğiniz bilgisayarın donanımı rehberi (anakart, ekrankartı, işlemci vs vs) videoları var mıdır. Youtube'a baktığım zaman fazlasıyla video var ama yine anlayamıyorum. Var mıdır sıfırdan anlatan bir video serisi ya da öneriniz var mıdır neye dikkat etmem lazım. Kasa ve iç donanımı konusunda bilgim sıfır tekrardan bilginize.
şimdiden teşekkürler.
Şimdilik gözüme çarpan sistem bu
Hazır sistem alacağım ancak benim bilgisayarın iç donanımı hakkında pek bir bilgim yok yıllar boyunca laptop kullandığım için bu nedenle önerebileceğiniz bilgisayarın donanımı rehberi (anakart, ekrankartı, işlemci vs vs) videoları var mıdır. Youtube'a baktığım zaman fazlasıyla video var ama yine anlayamıyorum. Var mıdır sıfırdan anlatan bir video serisi ya da öneriniz var mıdır neye dikkat etmem lazım. Kasa ve iç donanımı konusunda bilgim sıfır tekrardan bilginize.
şimdiden teşekkürler.
Şimdilik gözüme çarpan sistem bu
THE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com