johnmurphy
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Ne kadara mal ettiniz ?Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sonunda istediğim sisteme kavuştum))))
Eski sistemim yok maalesef bı süredir bilgisayarim yoktu. Çok daha önceden Radeon 6350h vardı çag atladım gibi bir şey olduHayırlı olsun güzel sistem
Hangi oyunları oynuyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide eski sistemin ne
28 kusurNe kadara mal ettiniz ?
Oh ne güzelEski sistemim yok maalesef bı süredir bilgisayarim yoktu. Çok daha önceden Radeon 6350h vardı çag atladım gibi bir şey olduhikaye tabanlı oyunları seviyorum tlou hayranıyım
28 kusur
İnsanlar kasarken oynamaya alışır biz akıcı oynamaya alisiyoruz başka yerde yasayamamOh ne güzelaynı duyguyu bende yaşadım önceden 10+ senelik samsung laptopumu kullanırdım robloxu kasa kasa oynatırdı
3 ay önce falan yeni laptop aldım 4060 ekran kartlı baaya baya çağ atladım oyun oynarken en başlarda kasmasını bekledim sonradan akıcı oynamaya alıştım![]()
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sonunda istediğim sisteme kavuştum))))
2 adet ram var single değilHayırlı olsun, Ram niye single ona anlam veremedim
34k ya 4070-7500f li sistemler mevcuttu daha güçlü bir işlemci ve ekran kartı için 5k fiyat farkı kabul edilebilir ama hayırlısı olsun.Eski sistemim yok maalesef bı süredir bilgisayarim yoktu. Çok daha önceden Radeon 6350h vardı çag atladım gibi bir şey olduhikaye tabanlı oyunları seviyorum tlou hayranıyım
28 kusur
Butcemin sinirindaydim keşke bende isterdim ama bu da benim için gayet yeterli34k ya 4070-7500f li sistemler mevcuttu daha güçlü bir işlemci ve ekran kartı için 5k fiyat farkı kabul edilebilir ama hayırlısı olsun.