- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum benim attığım sistemde monitör dahil o kadar tutuyorbir zamanlar öyleydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok pahalı sistem bu daha iyi
dostum benim attığım sistemde monitör dahil o kadar tutuyorbir zamanlar öyleydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok pahalı sistem bu daha iyi
8.5k ya bu sistemi atar mısınızKesinlikle alınmaz. O sistemin fiyatı 8500TL civarında.
Benim iyi dediğim sistem 11600 tl artan parayla monitör alabilirsiniz.dostum benim attığım sistemde monitör dahil o kadar tutuyor
Dostum sana bu sistemi almaman ickn 7000 kere yazdik su sacma sapan unlost sistemlerini almayin pahali 27 inc monitoru alma sacma pahali 1080p o ve kalitesi yuksek olsa bile alma ekrana yaklastikca piksel sayarsin artik 24 al o sistemi almaabeyler bu sistemle ortalama kaç fps alırım ( valorant,csgo )
+
165 hz monirtör
tamam dostum bakıcam bu sistemeBenim iyi dediğim sistem 11600 TL artan parayla monitör alabilirsiniz.
![]()
ULTIMA-10600KF/ INTEL I5-10600KF / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Alternatif olarak bu var
Da sistem 5 i alabilicek olanlar tam liste: duasi kabul oldukca isteyenlerdaha bugün pchocası yeni sistem topladı 14k +1.700₺ monitör
ayrıca da sistem 5 geliyor önümüzdeki hafta sonu tam senin bütçene uygun olacak diye düşünüyorum, bence beklemelisin
ciddi misindaha bugün pchocası yeni sistem topladı 14k +1.700₺ monitör
ayrıca da sistem 5 geliyor önümüzdeki hafta sonu tam senin bütçene uygun olacak diye düşünüyorum, bence beklemelisin