Hazır sistem almak için yılbaşı beklenmeli mi?

kraker3

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar beklemeyi düşünüyorum etkinlik, indirim vs. olabileceği için sizce beklemeli miyim fiyatlar ne olur alacağım bilgisayar 7800x3d veya daha yüksek işlemci yeni çıkan tam hatırlamıyorum 7500x3d falan olabilir ekran kartı olarak 9070xt düşünüyorum beklemeli miyim?

arkadaşlar beklemeyi düşünüyorum etkinlik, indirim vs. olabileceği için sizce beklemeli miyim fiyatlar ne olur alacağım bilgisayar 7800x3d veya daha yüksek işlemci yeni çıkan tam hatırlamıyorum 7500x3d falan olabilir ekran kartı olarak 9070xt düşünüyorum beklemeli miyim?
dostum zam gelmeden alman daha iyi olur

dostum zam gelmeden alman daha iyi olur

bu ikisinden birini özelleştirerek almayı düşünüyorum sence nasıl beyaz parça diğer sitelerde yok hep asus tuf sinerjide güzel ürünler var

bu ikisinden birini özelleştirerek almayı düşünüyorum sence nasıl beyaz parça diğer sitelerde yok hep asus tuf sinerjide güzel ürünler var
ben şahsen X3D işlemci olan pc yi seçerim hem daha iyi işlemci daha yüksek önbellek hemde rx 9070xt var afmf2 ile her oyunda fpsi 2 ye katlarsın

5070Tİ cezbedici ama diğerinin cs gibi fps oyunlarında performansı daha iyi olacaktır, eğer iş yapmıyorım sadece oyun diyorsan 9070XT sistemi seçerdim ama eğer bana cuda lazım diyorsan 5070Tİ iyidir.

RAM ve SSD ler uçuyor her geçen gün. Üstüne Ekran kartlarıda uçacak üreticiler açıkladı %15-20 zam garanti.

Üstüne yıl atladı diye enflasyon farkından ve asgai ücret memur zamları sonrasıda piyasada %20 lerden en az zamlanacaktır.

Bence paran varsa Al aradan çıksın sonra çok pişman olursun :)

Şu sistem nasıl beyler 115k lara çıkabilen birisi için Vatan'da. Sırf 3Dx işlemci sevdasına 5070 ti lara düşmek mantıklı mı?

İşlemciyi :Intel Core Ultra 7 265KF yapıp
Anakartı: ASUS PRIME Z890M-PLUS WIFI yapıp
Ekran kartı : 5080 zaten
M2 SSD: KIOXIA Exceria Plus G4 yaptımı ( Gen 5 verimliliği almak için.)

115K oluyor ve peşin fiyatına 3 taksit imkanı var.

teşekkür ederim hepinize bu saatte ilgilenip yazdığınız için sabah 9070xt li olanın siparişini veririm ama korkmuyo degilim sinerji oldugu icin aslında 5 6 sene önce ilk bilgisayarımı sinerjiden aldım rtx2060 ryzen 5 3500 büyük problem yaşamadım halen daha kullanıyorum umarım problem yaşamam

Asgari ücretin oranı belirir belirmez, en az aynı oranda zam gelir.

Geri