Msi sistem aldım gamegarajtan 4070ti superli. Sistemi daha önce test edip göndermiyorlar mıydı acaba ? Biostan çıkınca tekrar biosa atıyor. Ne yapabilirim yardım.
Windows yüklettirmediyseniz biosda kalır isletim sistemi yükleyin flash laMsi sistem aldım gamegarajtan 4070ti superli. Sistemi daha önce test edip göndermiyorlar mıydı acaba ? Biostan çıkınca tekrar biosa atıyor. Ne yapabilirim yardım.
Hocak freedos aldıkta, gaminggende hazır sistemler test edilip gönderilirdi deneme sürümlü. Gamegarajda bunu yapmıyorlar mı acaba?freedos almadığına emin misin
Flashla yükleyeceğiz hocam ama şaşırdım deneme sürümlü kurmamalarınaWindows yüklettirmediyseniz biosda kalır isletim sistemi yükleyin flash la
Yapmıyorlardır acılmadıgına göreHocak freedos aldıkta, gaminggende hazır sistemler test edilip gönderilirdi deneme sürümlü. Gamegarajda bunu yapmıyorlar mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Flashla yükleyeceğiz hocam ama şaşırdım deneme sürümlü kurmamalarına
valla belli olmaz biosdan çıktığında geri biosa atıyorsa büyük ihtimalle freedos en az 16 gb bir flash bulup windows 10 atıp deneyinHocak freedos aldıkta, gaminggende hazır sistemler test edilip gönderilirdi deneme sürümlü. Gamegarajda bunu yapmıyorlar mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Flashla yükleyeceğiz hocam ama şaşırdım deneme sürümlü kurmamalarına
Hocam öyle yapacağız. Peki 6000 mhz cl 30 ddr5 ramler otomwtikte 5200 mhzde çalışıyor. 6000 e çekelim mi onları?valla belli olmaz biosdan çıktığında geri biosa atıyorsa büyük ihtimalle freedos en 16 gb bir slash bulup windows 10 atıp deneyin
tamamen sizin fikriniz 6000mhz ye çekerseniz daha iyi olur tabii ki ama önce windowsu kurun ardından 6000mhz ye ayarlayınHocam öyle yapacağız. Peki 6000 mhz cl 30 ddr5 ramler otomwtikte 5200 mhzde çalışıyor. 6000 e çekelim mi onları?
ne demek umarım yardımcı olabilmişimdirTamamdır hocam sağolasın