hocam monitör gereğinden fazla güçlü olmuş bence 165hz 1080p varsa güzel olur (içinden displayport kablosu da çıkabilirse güzel olur)Alıntıyı görüntüle
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com![]()
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.609,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
vatana bu fiyat bandında sistem gelir mi hocam baktım şu an da en fazlası 35kya 14400f ddr4 var1 aydır takip ediyorum tüm siteleri nerdeyse.Gaming gen tr taksit gelir gelmez fiyatları 2-3 k şişirdiler .İnce hesap zaten gaming gece indiriminde güzel bir sistem düşrebilirsen eh onları dışında boş.İtopyada zaten f/p ürün yok taksit de geldi hiç olmaz artık.Kinerjide rakipler bir şey yapmadıkça sistem yapmıyor f/p olarak .
Şu aralar en iyi sistemler vatanda bence.hem 3 taksit hem vatan güvencesi orayı takıp ediyorum sadece artık.
1080p olmaz o kartın hakkı 2khocam monitör gereğinden fazla güçlü olmuş bence 165hz 1080p varsa güzel olur (içinden displayport kablosu da çıkabilirse güzel olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:
vatana bu fiyat bandında sistem gelir mi hocam baktım şu an da en fazlası 35kya 14400f ddr4 var
görüntü çok da önemli değil hocam performans öncelikli ne oluyor görelim yeter benim için1080p olmaz o kartın hakkı 2k
Madem 4070 super almayın 4060 ti alın 1080p içingörüntü çok da önemli değil hocam performans öncelikli ne oluyor görelim yeter benim için
ileride monitörü yükseltebilirim şimdilik önemli olan sistemin hesap gücüMadem 4070 super almayın 4060 ti alın 1080p için
Nedenileride monitörü yükseltebilirim şimdilik önemli olan sistemin hesap gücü
görüntüyle işim yok ue geliştiricisiyimNeden
Tamamgörüntüyle işim yok ue geliştiricisiyim