Neler Yeni

hazır sistem için itopya mı gamegaraj mı tercih etmeliyim?

Brewgar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Çakmak
Bütçe
50000
gamegarajdan bütçeme uygun güzel bi sistem yaptım ama itopyanın da yaz indirimleri başlayacağından ne tercih etmeliyim emin değilim

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Gokhan kılıc
1 aydır takip ediyorum tüm siteleri nerdeyse.Gaming gen tr taksit gelir gelmez fiyatları 2-3 k şişirdiler .İnce hesap zaten gaming gece indiriminde güzel bir sistem düşrebilirsen eh onları dışında boş.İtopyada zaten f/p ürün yok taksit de geldi hiç olmaz artık.Kinerjide rakipler bir şey yapmadıkça sistem yapmıyor f/p olarak .

Şu aralar en iyi sistemler vatanda bence.hem 3 taksit hem vatan güvencesi orayı takıp ediyorum sadece artık.

Brewgar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Çakmak
Alıntıyı görüntüle
hocam monitör gereğinden fazla güçlü olmuş bence 165hz 1080p varsa güzel olur (içinden displayport kablosu da çıkabilirse güzel olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 aydır takip ediyorum tüm siteleri nerdeyse.Gaming gen tr taksit gelir gelmez fiyatları 2-3 k şişirdiler .İnce hesap zaten gaming gece indiriminde güzel bir sistem düşrebilirsen eh onları dışında boş.İtopyada zaten f/p ürün yok taksit de geldi hiç olmaz artık.Kinerjide rakipler bir şey yapmadıkça sistem yapmıyor f/p olarak .

Şu aralar en iyi sistemler vatanda bence.hem 3 taksit hem vatan güvencesi orayı takıp ediyorum sadece artık.
vatana bu fiyat bandında sistem gelir mi hocam baktım şu an da en fazlası 35kya 14400f ddr4 var

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
hocam monitör gereğinden fazla güçlü olmuş bence 165hz 1080p varsa güzel olur (içinden displayport kablosu da çıkabilirse güzel olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatana bu fiyat bandında sistem gelir mi hocam baktım şu an da en fazlası 35kya 14400f ddr4 var
1080p olmaz o kartın hakkı 2k

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765