Arthur_Morgan
80+
başlıktada deiğim gibi beklemek mantıklımı ? yaklaşık 30 k bütçem var 25 k sistem için 5-4 k monitör için ayırmayı düşünüyorum.
İndirim bekleme işi kumardır, ya indirim yakalarsın ya bindirim.başlıktada deiğim gibi beklemek mantıklımı ? yaklaşık 30 k bütçem var 25 k sistem için 5-4 k monitör için ayırmayı düşünüyorum.
peki tahmininiz nedir hocam indirim olurmu.İndirim bekleme işi kumardır, ya indirim yakalarsın ya bindirim.
Bence olmaz hocam beklemeyin derim ben, yüksek ihtimalle göreceğiniz en yüksek indirimler bu ay olur.başlıktada deiğim gibi beklemek mantıklımı ? yaklaşık 30 k bütçem var 25 k sistem için 5-4 k monitör için ayırmayı düşünüyorum.
bu ay geçsin şu an ki fiyatları bile göremeyeceğizbaşlıktada deiğim gibi beklemek mantıklımı ? yaklaşık 30 k bütçem var 25 k sistem için 5-4 k monitör için ayırmayı düşünüyorum.
valla bu ay istesemde alamam gibi duruyor hocam.Yılbaşı işi tehlikeli bu ayki 11.11 indirimlerini kaçırmadan alırsan iyi olur hocam
belli olmaz ya hocam çok büyük çip krizi vs olmazsa pek artmaz bence.bu ay geçsin şu an ki fiyatları bile göremeyeceğiz
ozaman aralık sonu alırım hocamYeni yılda zamlar ilk günden gelir
peki şu anda onerdiğiniz bir 25k hazır sistem varmı ?Yeni yılda zamlar ilk günden gelir