Monitör önerilerim, Dell marka olanın 27" olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Siz alacağınız zaman yeni bir konu açıp başka arkadaşlardan da yardım alabilirsiniz. Ben birkaç model atayım.
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.
www.gaming.gen.tr
En ucuz MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mouse olarakta Cooler Master olanı kullanıyorum ve çok memnunum fakat önereceğim 2 mouse da küçük, arkadaşınızın eli büyükse başka modellere yönelebilir.
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 924,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Klavye olarak yarım klavye uyar bana derse arkadaşınız Redragon K617 modeline bakabilir. Kulaklık olarak gene kendi kullanmış olduğum Gamepower Fujin modelininden memnunum fakat önerilmeyen bir marka olduğundan onu önermeyeyim
. Kulaklık bulamazsanız onu da araştırır buluruz. Attığım bütün ürünleri başka arkadaşlardan da yardım alabilmek adına yeni konular açıp bilgiler almanızı da rica ediyorum. Hayırlı geceler.