Neler Yeni

30k bütçeli her şey dahil sistem önerisi.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Caner Karadağ
Şuan da araştırıyorum, hem link hem artı eksilerini yazıcam sistemin ya da sistemlerin.
bazen buluyorum ama bu sefer kasası dandik oluyor güç kaynağı dandik oluyo kendime alsam sorun yokta başkasına alınca insan endişe ediyo

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
bazen buluyorum ama bu sefer kasası dandik oluyor güç kaynağı dandik oluyo kendime alsam sorun yokta başkasına alınca insan endişe ediyo
Tam 7 tane siteye baktım ve malesef en iyi seçenek şuan için bu. Bunun eksi yanı da, ekran kartı modeli en ısınan modellerden birisi. Onun dışında ise anakartı giriş seviyesi kalıyor ama ssdyi 1 tb olarak özelleştireceğimiz için yıllarca idare edecektir. Bir tane de kule tipi soğutucu almak gerekiyor yalnız. Onun içinde Dark Freezer x123 çok iyi bir şekilde işinizi görecektir, fiyatı 600 TL. Sistemin fiyatı 22.163 TL olması lazım benim özelleştirmemle. 20 bin küsür olarak gözükürse, mesela ram kategorisinden rame tıklarsanız fiyat güncellenecektir. Güncellenmezse bildirin tek tek yazarım parçaların özelleştirmelerini.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Caner Karadağ
Tam 7 tane siteye baktım ve malesef en iyi seçenek şuan için bu. Bunun eksi yanı da, ekran kartı modeli en ısınan modellerden birisi. Onun dışında ise anakartı giriş seviyesi kalıyor ama ssdyi 1 tb olarak özelleştireceğimiz için yıllarca idare edecektir. Bir tane de kule tipi soğutucu olmak gerekiyor yalnız. Onun içinde Dark Freezer x123 çok iyi bir şekilde işinizi görecektir, fiyatı 600 TL. Sistemin fiyatı 22.163 TL olması lazım benim özelleştirmemle. 20 bin küsür olarak gözükürse, mesela ram kategorisinden rame tıklarsanız fiyat güncellenecektir. Güncellenmezse bildirin tek tek yazarım parçaların özelleştirmelerini.

eyvallah hocam sağolasın bakayım hemen

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Monitör önerilerim, Dell marka olanın 27" olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Siz alacağınız zaman yeni bir konu açıp başka arkadaşlardan da yardım alabilirsiniz. Ben birkaç model atayım.

Mouse olarakta Cooler Master olanı kullanıyorum ve çok memnunum fakat önereceğim 2 mouse da küçük, arkadaşınızın eli büyükse başka modellere yönelebilir.

Klavye olarak yarım klavye uyar bana derse arkadaşınız Redragon K617 modeline bakabilir. Kulaklık olarak gene kendi kullanmış olduğum Gamepower Fujin modelininden memnunum fakat önerilmeyen bir marka olduğundan onu önermeyeyim 🤣. Kulaklık bulamazsanız onu da araştırır buluruz. Attığım bütün ürünleri başka arkadaşlardan da yardım alabilmek adına yeni konular açıp bilgiler almanızı da rica ediyorum. Hayırlı geceler.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Caner Karadağ
Monitör önerilerim, Dell marka olanın 27" olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Siz alacağınız zaman yeni bir konu açıp başka arkadaşlardan da yardım alabilirsiniz. Ben birkaç model atayım.

Mouse olarakta Cooler Master olanı kullanıyorum ve çok memnunum fakat önereceğim 2 mouse da küçük, arkadaşınızın eli büyükse başka modellere yönelebilir.

Klavye olarak yarım klavye uyar bana derse arkadaşınız Redragon K617 modeline bakabilir. Kulaklık olarak gene kendi kullanmış olduğum Gamepower Fujin modelininden memnunum fakat önerilmeyen bir marka olduğundan onu önermeyeyim 🤣. Kulaklık bulamazsanız onu da araştırır buluruz. Attığım bütün ürünleri başka arkadaşlardan da yardım alabilmek adına yeni konular açıp bilgiler almanızı da rica ediyorum. Hayırlı geceler.
24 inç istiyodu o yüzden msi monitör daha uygun olur gibi onu ekledim listeye
maus ve klavye şu olurmu acaba ?

Top Bottom