Hocam sistem linkini atar mısınız ?
Aga neden bu kadar ucuz mükemmel sistem değil miÖzelleştirdiğim şekilde buna bakılabilir.
Fiyat iyi.Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Aga neden bu kadar ucuz mükemmel sistem değil mi
Hocam ilginç bi şekilde baya ucuz geldi bi sıkıntı olmasınÖzelleştirdiğim şekilde buna bakılabilir.
Bir sıkıntı yok hocam.Hocam ilginç bi şekilde baya ucuz geldi bi sıkıntı olmasın
Ucuz falan değil çok kötü sistem ayni paraya 6700 lü sistem var psu anakart çöpHero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu sistemde ekran kartı özelleştirmesi bile yapsanız anakart kötüHero 5A - Game Garaj
Bütçe 14400 maks pc önerir misin broUcuz falan değil çok kötü sistem ayni paraya 6700 lü sistem var psu anakart çöp
Kötü olan 5a mı 6650xt'li sistem mi hocam ufak bi karışıklık olmuşUcuz falan değil çok kötü sistem ayni paraya 6700 lü sistem var psu anakart çöp
6650xt li sistem hocamKötü olan 5a mı 6650xt'li sistem mi hocam ufak bi karışıklık olmuş
Benim önerim https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/Bütçe 14400 maks pc önerir misin bro
Sistemin orjinali 12K. Ben 5600 ve bir kaç özelleştirme eklediğim için 13.3K oldu. Bu fiyatta 5600 ve RX 6700 sistem var mı? Anakart giriş seviyesi fakat oyunlarda fark ettirmez.Ucuz falan değil çok kötü sistem ayni paraya 6700 lü sistem var psu anakart çöp
Sistemin orjinali 12K. Ben 5600 ve bir kaç özelleştirme eklediğim için 13.3K oldu. Bu fiyatta 5600 ve RX 6700 sistem var mı? Anakart giriş seviyesi fakat oyunlarda fark ettirmez.