1650 super bekletin yazmayı unuttumişlemci 10400 f yapınPollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
rami 2 yapın
ssd çıkarıp patriot burst alın
Yani 25 Ocak'ta önerdiğim sistemlerin fiyatı 500 TL kadar artmış.evet stoklardada kalmamış
amd sistem yokmu peişlemci 10400 f yapınPollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
rami 2 yapın
ssd çıkarıp patriot burst alın
peki amd bi sistem önerebilir misiniz?1650 super bekletin yazmayı unuttum
peki max nezamana kadar beklemem lazımYani 25 Ocak'ta önerdiğim sistemlerin fiyatı 500 TL kadar artmış.
Yani kesinlikle bekle.
Orasını bilemem dostum.peki max nezamana kadar beklemem lazım
Bu bütçedeki en iyi seçenek 10100F.amd sistem yokmu pe
hmm ozaman yapıcak bişey yok mecbur beklicemOrasını bilemem dostum.
Şu anlık durum çok kritik.
Bu bütçedeki en iyi seçenek 10100F.
bakıyım hemenBu alınabilir.
SSD'yi değiştirmeniz yeterli.Intel i3 10100F 3.6GHz, GTX1650 SUPER 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Güzel sistem fakat 1650S seçili normalde 1660S öneriyordum haberiniz olsun.
yani bütçene göre en iyisi intel dostum eğer ileride upgrade düşünüyorsan amd düşünebilirsinamd sistem yokmu pe
peki amd bi sistem önerebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki max nezamana kadar beklemem lazım
peki pc hocasının yapmış olduğu PCH lord sistem nasıl şuanda stokta yok işlemciyi ryzen 5 3500 yapsam ramide 16gb yapsam nasıl olur ?Bu alınabilir.
SSD'yi değiştirmeniz yeterli.Intel i3 10100F 3.6GHz, GTX1650 SUPER 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Güzel sistem fakat 1650S seçili normalde 1660S öneriyordum haberiniz olsun.