Oyun için hocamOyun için mi alıyorsunuz yoksa yazılım, yayın gibi işlerde yapacakmısınız?
18000 TL'ye sistem önerisi yazabilirmisiniz?Ya da yeni paylaşılcak bi fiyat performans sistemden haberi olan varmı.
bu ne la ciddi misin bunu nasıl önerirsin adama o işlemciyle o ekran kartı ciddi mi onu geçtim 3080ti olan sisteme dandik bir 600w mı? vatanda ki çalışanların hiç bir bilgisi yok galiba kafayı yedim sistemi görüncehttps://www.vatanbilgisayar.com/int...sus-prime-h510m-k-crucial-500gb-16gb-ram.html eger internet siterline pek fazla güvenmiyorsan vatanbilgisayardan alabilirsin
vatandan 3080ti lı sistem aldıktan sonra valo oynarken pc kapanınca gelen kazıklanma hissihttps://www.vatanbilgisayar.com/int...sus-prime-h510m-k-crucial-500gb-16gb-ram.html eger internet siterline pek fazla güvenmiyorsan vatanbilgisayardan alabilirsin
şimdi baktım açıklamada 3080 ti yazıyor ama ekran kartı 3060 ağır kazık ve yalan bunu görmeyip alanlar olmaz umarımbu ne la ciddi misin bunu nasıl önerirsin adama o işlemciyle o ekran kartı ciddi mi onu geçtim 3080ti olan sisteme dandik bir 600w mı? vatanda ki çalışanların hiç bir bilgisi yok galiba kafayı yedim sistemi görünce
Mesaj otomatik birleştirildi:
vatandan 3080ti lı sistem aldıktan sonra valo oynarken pc kapanınca gelen kazıklanma hissi
hayır yani demek istedigim vatan bilgisayara gitigin zaman sana topluyorlar ben 1 yıl önce 12400f 1660 sistem topladım vatan bilgisayardan ondan diyorum eger kendisi almıyorsa babası veyaut annesi alyorsa tabikide güvenmiyecekleri için vatandan toplayabilir rahat bir şekilde illa bu sistem için demedimbu ne la ciddi misin bunu nasıl önerirsin adama o işlemciyle o ekran kartı ciddi mi onu geçtim 3080ti olan sisteme dandik bir 600w mı? vatanda ki çalışanların hiç bir bilgisi yok galiba kafayı yedim sistemi görünce
vatandan 3080ti lı sistem aldıktan sonra valo oynarken pc kapanınca gelen kazıklanma hissi
şimdi baktım açıklamada 3080 ti yazıyor ama ekran kartı 3060 ağır kazık ve yalan bunu görmeyip alanlar olmaz umarım
Hocam sistemin parçalar çok kötü ordan alıcak olsa bile bu sistem alınmaz o fiyata çok daha iyisi var vatanda ama yine de diğer sitelerden alması çok daha iyi olurhayır yani demek istedigim vatan bilgisayara gitigin zaman sana topluyorlar ben 1 yıl önce 12400f 1660 sistem topladım vatan bilgisayardan ondan diyorum eger kendisi almıyorsa babası veyaut annesi alyorsa tabikide güvenmiyecekleri için vatandan toplayabilir rahat bir şekilde illa bu sistem için demedim
Gayet iyi duruyor. İyileştirmelere açık.Hocam sistemin parçalar çok kötü ordan alıcak olsa bile bu sistem alınmaz o fiyata çok daha iyisi var vatanda ama yine de diğer sitelerden alması çok daha iyi olur
INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 3060OC12G-PRIME B660-PLUS- 500GB SSD - 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 3060OC12G-PRIME B660-PLUS- 500GB SSD - 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yazılım, yayın, az da olsa oyun için önerebileceğiniz bir sistem var mıdır konudaki bütçeyle?Oyun için mi alıyorsunuz yoksa yazılım, yayın gibi işlerde yapacakmısınız?
Güzel sistem.Hocam sistemin parçalar çok kötü ordan alıcak olsa bile bu sistem alınmaz o fiyata çok daha iyisi var vatanda ama yine de diğer sitelerden alması çok daha iyi olur
INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 3060OC12G-PRIME B660-PLUS- 500GB SSD - 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 3060OC12G-PRIME B660-PLUS- 500GB SSD - 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu şekilde buna bakabilirsin tam 18K oluyor bu şekilde fakat kendinize göre özelleştirebilirsiniz.Yazılım, yayın, az da olsa oyun için önerebileceğiniz bir sistem var mıdır konudaki bütçeyle?