Neler Yeni

Hazır sistem satan siteler güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Dün hazır sistem sipariş verecektim ta ki şikayetlerini okuyana kadar. Gaming gen ve itopya hakkında bilgi verebilir misiniz güvenilir siteler midir bozuk gönderiyor diyorlar ama bu sitelerle alakalı sorun yaşayan var mı??

CannPolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Polat Kumru
Dün hazır sistem sipariş verecektim ta ki şikayetlerini okuyana kadar. Gaming gen ve itopya hakkında bilgi verebilir misiniz güvenilir siteler midir bozuk gönderiyor diyorlar ama bu sitelerle alakalı sorun yaşayan var mı??
Güvenilir

seri134

80+
en güvenilir 3 siteden ikisi bunlar zaten

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Rogas
Gaming gen tr sen alma ürün kusurlu gelirse uğraşırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ayda değiştirip gonderirler

Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan anlık 5000 küsür TL. Bu konuda nasıl yol ilerlemem lazım fikir verebilirseniz seviniri

Burayı oku itopyadan da alınmazmış

Son düzenleme:

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Gaming gen tr sen alma ürün kusurlu gelirse uğraşırsın

6 ayda değiştirip gonderirler

Burayı oku itopyadan da alınmazmış
Hem gaming genden hem itopyadan ürün iade etmiş birisi olarak yazim. Gamin genden aldığım monitörü keyfi olarak gözüme büyük geldiği için iade etmiştim tamiyle keyfi olarak sorun çıkartmadan direkt iadesini yapmışlardı. Ayrıca bayisi ve servis alanları gayet hoş. İtopya dan da iade sürecim 21. Günündeyim ve 1.5 yıllık monitörüm panelinden dolayı yaşadığım arıza için ne olursa olsun yine de beni suçlu bulmadılar. Aslında 2 tarafta çok iyi hizmet veriyor denemez ama Türkiye şartlarında yinede hakkını savunabileceğin hazır sistemler olarak 3 isim sayabilirim. Vatan, itopya, gaming gen.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Metehan
Güvenilir. Olumsuz yorumlar kargo süreci ya da iade süreciyle alakalı oluyor genelde

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Rogas
Google gamin gen ye ile yaşadıklarım yazın mavi sitede adam uzun uzun video + sslerle anlatmış ben o şekilde vazgeçtim

Ysuflix

80+ Gold
asla itopyada bozuk gönderme durumu yaşamazsın toplanan sistemler teste tabi tutuluyor fiziksel veya donanımsal hasarlı ürün çıkışı yapılmaz testlerden geçen cihazlar gönderilir yoksa ayrılıp arızası araştırılır ve giderilip gönderilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,900
Üyeler
160,765
Son üye
Itonlyconcernsme
Top Bottom