Neler Yeni

Hazır sistem tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Haklısın ama mersinde böyle eli yüzü düzgün satış yapan pek birisi yok.
Valla ben de bitliste yaşıyorum kanka şu ana kadar 2.elden monitör elektro gitar amfi ve pedalboard aldım hani bence diğer şehirlerdeki satıcılara da bir şans verebilirsin. (Param güvende kabul eden satıcı olursa her şey resmi tabana oturduğu için sıkıntı yaşamazsın dolandırılma gibi konularda.)

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Valla ben de bitliste yaşıyorum kanka şu ana kadar 2.elden monitör elektro gitar amfi ve pedalboard aldım hani bence diğer şehirlerdeki satıcılara da bir şans verebilirsin.
Hocam vermek isterim ama daha yaşım tutmuyor. Anlaşamaz isek boşuna gitmiş olurum türlü türlü işler. Sıfır almak istiyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın 32 fazla ama 3-4 yıldır 16 kullanıyorum artık yavaşlığını hissetmeye başladım. Parçaları daha minimum 3-4 yıl daha kullanacağım o yüzden 32 olması çok iyi olur ayrıca burda ayrı olarak ssd 500gb ve kasa cidden çok kalitesiz. Gidip gözümle mağazada gördüm çok küçük ve resmen plastik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Hocam vermek isterim ama daha yaşım tutmuyor. Anlaşamaz isek boşuna gitmiş olurum türlü türlü işler. Sıfır almak istiyorum o yüzden
Hocam o zaman sisteme vereceğiniz para da annenize babanıza ait onlara bu durumu bildirirseniz illa istanbulda arkadaşları vs vardır en kötü onlara söylerler arkadaşları alır size gönderir böylece dolandırılma gibi bir durumla da karşılaşmazsınız.

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Hocam o zaman sisteme vereceğiniz para da annenize babanıza ait onlara bu durumu bildirirseniz illa istanbulda arkadaşları vs vardır en kötü onlara söylerler arkadaşları alır size gönderir böylece dolandırılma gibi bir durumla da karşılaşmazsınız.
Abim ya aslında bahane falan buluyordum az önce ama bizimkiler 2. ele biraz iyi yaklaşmıyor. Hatta babam bir ara bunu dediğimde karşıma oturdu 2. elden aldığı arabaları falan anlatmaya başladı. Yani onları ikna etmem imkansız. Sıfır almaya mecburum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Abim ya aslında bahane falan buluyordum az önce ama bizimkiler 2. ele biraz iyi yaklaşmıyor. Hatta babam bir ara bunu dediğimde karşıma oturdu 2. elden aldığı arabaları falan anlatmaya başladı. Yani onları ikna etmem imkansız. Sıfır almaya mecburum.
Anladım kankam o zaman çok acelesi yoksa sistemin gaming gecesi gibi indirimler oluyor her cuma birsürü ürün indirime giriyor incehesapta sınırlı süreliğine onu değerlendirebilirsin artı olarak da yaz yaklaşıyor itopya gibi yerler karne indirimi illa yaparlar bu gibi durumlardan yararlanın derim.

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Anladım kankam o zaman çok acelesi yoksa sistemin gaming gecesi gibi indirimler oluyor her cuma birsürü ürün indirime giriyor incehesapta sınırlı süreliğine onu değerlendirebilirsin artı olarak da yaz yaklaşıyor itopya gibi yerler karne indirimi illa yaparlar bu gibi durumlardan yararlanın derim.
Evet bende arada bakıyorum. Cidden çok güzel indirimler geliyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam rtx 3060 12gb hazır sistemi 18k dan mı ne vermişlerdi.

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Msi ventus gtx1650 oc

fanların bir taneside kırık
Knk ekran kartını satıp gtx 1660 ti veya rx 5700 xt ,rx 5700 bakabilirsin hemde ilerde sarı sitede işlemciyi satarsan düz 5 5600 alırsan çok daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Evet bende arada bakıyorum. Cidden çok güzel indirimler geliyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam rtx 3060 12gb hazır sistemi 18k dan mı ne vermişlerdi.
Verdiğin örnekteki gibi acelesi yoksa bekleyip parça parça bu şekilde de alabilirsin. Bu zaman aralığında parçalar hakkında bilgi edinirsin böylece indirim esnasında stoklar tükenmeden hızlıca alabilirsin.

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Verdiğin örnekteki gibi acelesi yoksa bekleyip parça parça bu şekilde de alabilirsin. Bu zaman aralığında parçalar hakkında bilgi edinirsin böylece indirim esnasında stoklar tükenmeden hızlıca alabilirsin.
Tamam bakarım. Bende sistemimi inventustan almıştımda şimdi bakınca böyle bir sistem gördüm. Bir baakbilir misn ? (anakarta takılma ben şuan kullandığım b450 ile değiştiririm. https://inventus.com.tr/rage24-hazir-sistem

Knk ekran kartını satıp gtx 1660 ti veya rx 5700 xt ,rx 5700 bakabilirsin hemde ilerde sarı sitede işlemciyi satarsan düz 5 5600 alırsan çok daha iyi olur
Bir fanı kırık ve kırık olmasa bile 3000 tl ye alıcı bulamıyorum şuan kırık fanla beraber 2000 e satsam o paraya ram bile alamam :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Tamam bakarım. Bende sistemimi inventustan almıştımda şimdi bakınca böyle bir sistem gördüm. Bir baakbilir misn ? (anakarta takılma ben şuan kullandığım b450 ile değiştiririm. https://inventus.com.tr/rage24-hazir-sistem
Kankam açıkçası pc aldığım sırada bakıyordum sistemlere de şu an o kadar bilgili değilim diye arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olabilirler ben piyasayı takip etmiyorum şu sıralar kusura bakma ama 5600 ile daha iyi olabilir yine de fiyatı fazla gibi 2060 dan daha iyi kart alınabilir bence o fiyata.

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Kankam açıkçası pc aldığım sırada bakıyordum sistemlere de şu an o kadar bilgili değilim diye arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olabilirler ben piyasayı takip etmiyorum şu sıralar kusura bakma ama 5600 ile daha iyi olabilir yine de fiyatı fazla gibi 2060 dan daha iyi kart alınabilir bence o fiyata.
Nereye baksam en ucuz burası var. Ama ekran kartının chipseti nvidia değilde amd olursa tebilonda 17k ya aynı sistemin rx 6600 versiyonu var.

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin

Bir fanı kırık ve kırık olmasa bile 3000 TL ye alıcı bulamıyorum şuan kırık fanla beraber 2000 e satsam o paraya ram bile alamam :(
Fanı orjinali ile değiştir kesin satarsın ben 6 ay içinde satmayı başardım gtx 1050 ti kartımı illaki satarsın

Top Bottom