kasa değil de psu sıkıntılı
Zamanında pc toplarken bilmeden almistim 2 yildir kullaniyorum ekran kartim ve işlemcim cayır cayır leş gibi bişey sakın alma.Merhaba dostlar,
İncehesap üzerinden almış olduğum hazır sistemdeki kasa sıkıntı olur mu anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
kasa değil de psu sıkıntılı
Hocam, iade ettim de değişiklik ne önerirsinizZamanında pc toplarken bilmeden almistim 2 yildir kullaniyorum ekran kartim ve işlemcim cayır cayır leş gibi bişey sakın alma.
ventonun fsp kasalı olanı tercih edilebilir ( 750w) 600w bitfenix hades te tercih edilebilir.Alıntıyı görüntüle
Önerebileceğiniz var mıdır arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, iade ettim de değişiklik ne önerirsiniz
Anladım Hocam,ventonun fsp kasalı olanı tercih edilebilir ( 750w) 600w bitfenix hades te tercih edilebilir.
ayrı alın soğutucuyu hocam özelleştirmelik ekstra bir durumu yok zatenAnladım Hocam,
Sistemin diğer eksiği de soğutucu sanırsam. Sizlere link atsam müsait iseniz özelleştirme önerebilir misiniz?
Doğru diyorsunuz fakat i5 14400f ile i5 13400f arasında neredeyse fark yok denecek kadar az 14400fi 13400f ile değiştireceğim gibiayrı alın soğutucuyu hocam özelleştirmelik ekstra bir durumu yok zaten
bence hepsini boşverin 7600-7500fe yönelin.Doğru diyorsunuz fakat i5 14400f ile i5 13400f arasında neredeyse fark yok denecek kadar az 14400fi 13400f ile değiştireceğim gibi
özelleştirme olarak amd olsa direkt gözüm kapalı seçerdim fakat ne yazık ki yokbence hepsini boşverin 7600-7500fe yönelin.