Hazır sistemin parçasını 2. Elde satmak

jesia

80+
Reaksiyon skoru
130
Selamlar 8 9 ay önce aldığım hazir sistemin değiştirdiğim parçalarını satıyorum. Ama bilmediğim noktalar var. Sistem gaminggenden alınmıştı hala garantileri devam ediyor 2. Elde satarken garantili ürün diye satıyorum. Parçalar sorunsuz çalışıyor diyelim ki adam aldı ve bir kaç ay sonra parçalar bozulduğunda garantisini nasıl kullanacak? Ben 2. Elde satarken adam fatura vermem saçma olur sonuçta hazir sistemin faturası. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Selamlar 8 9 ay önce aldığım hazir sistemin değiştirdiğim parçalarını satıyorum. Ama bilmediğim noktalar var. Sistem gaminggenden alınmıştı hala garantiledi devam ediyor 2. Elde satarken garantili ürün diye satıyorum. Parçalar sorunsuz çalışıyor diyelim ki adam aldı ve bir kaç ay sonra parçalar bozulduğunda garantisini nasıl kullanacak? Ben 2. Elde satarken adam fatura vermem saçma olur sonuçta hazir sistemin faturası. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
adam sana ulaşacak sen garantiye vereceksin yada adam verecek fakat sana ulaşması gerecekek

Öyle birsey oldugunda komple kasanın gönderilmesi gerekmezmi? Mantıken yani . Bende bilmiyorum yoksa.

Garantiye yollayacağı zaman fatura lâzım olucak. Saçma değil

Ben adama faturanın fotokopisini vermem gerekiyor yani değil mi?

fatura verme bozulursa benle iletişime geç de firmalar genelde alan kişiyle muhattap oluyor

Alıci ile konuştum bana faturanın kopyasını versen yeterli dedi faturanın kopyasını vermem bana sıkıntı yaşatır mi?

Geri