haklısınız hocam valla dlss falan çöp zaten amd performansının yanında driver sorunlarıymış ekran kartı yanmalarıymış teknonojileriymiş falan nvidia alan kendine yazık ediyor hocam amd alanlar WattMan hatasıyla altı üstü 6 ay uğraşıyor verdiği performansın yanında hiç bile aynen hocam kesinlikle size katılıyorum nvidia alan kendine yazık ediyordur B R U H
Hayatımda daha 1 tane driver sorunu olan, ekran kartı yanan, wattman hatası alan amd ekran kartlı birisini görmedim Dediklerin hep 5 yıl 8 yıl önce üretilen kartların sorunu. Ama bunun yanı sıra dlss alacam diye nvidia ekran kartı alıp hiçbir oyunda dlss olmadığı için, veya çöp dlss 2.0 olduğu için, veya kötü performanslı ghostingli bulanık dlss 3.0 olduğu için dlss açamayıp hayal kırıklığına uğrayanları çok gördüm kendim de biriyim maalesef.
Hayatımda daha 1 tane driver sorunu olan, ekran kartı yanan, wattman hatası alan amd ekran kartlı birisini görmedim Dediklerin hep 5 yıl 8 yıl önce üretilen kartların sorunu. Ama bunun yanı sıra dlss alacam diye nvidia ekran kartı alıp hiçbir oyunda dlss olmadığı için, veya çöp dlss 2.0 olduğu için, veya kötü performanslı ghostingli bulanık dlss 3.0 olduğu için dlss açamayıp hayal kırıklığına uğrayanları çok gördüm kendim de biriyim maalesef.
hangi ekran kartını kullandınız hocam nvidia tarafında bende nvidia alıp pişman olan görmedim ne tesadüf ve yine sormak isterim dlss dışında muadili bir teknonoji var mı ? Fsr ? ona muadili demek ne biliyim dlss e hakaret gibi çünkü fsr kalite modunda grafikleri mükemmel koruyor ya hani ama bir yandan da amfm2 çıktı gerçekten güzel performans veriyor hakkı yenmez ama amd savunacam diye de dlss e çamur atmak nvidia gibi bir markayı teknonojisiyle ezmeye çalışmak şaşırttı yani deseniz ki kardeşim bak performans düzeyinde bu kartın fiyatına oranda bir rakibi yok eyvallah ama iş teknonojiye gelince nvidia nın hakkı yenmez dlss çamur atıyorsunuz eee siz ne sunuyorsunuz fsr dlss oyunlarda yok diyorsunuz fsr kaç oyunda var ? hocam Allah aşkına yapmayın ya tamam performans farkı var bir şey demiyorum ama siz şu zamanın en iyi ekran kartı teknonojilerine sahip firmanın teknonojisine sallıyorsunuz bizde diyoruz ki e kardeşim madem bu kötü daha iyisi nerde , yok daha iyisi yok bu kadar basit performans performans tamamda bu iş yalnızca performansda bitmiyor
kısaca bu videonun bu kısmı benimde nvidia tercih etmemim temel nedeni
Şu ana kadar ghost of tsushima, cyberpunk ve spiderman oyunlarında dlss gördüm ama hiçbiri ilgimi çekmiyor. Hepsi tekrara bağlayan sadece adam öldürdüğün savaş oyunları gibi, god of war gibi. Pek ilgimi çekmiyorlar ama ghost of tsushima belki oynarım.
O yüzden şu an bana 7800 xt'li sistem yerine 4070'li sistem aldıranların 7 ceddine sövüyorum. 1500 yılda bir 2 gün oynayacağım oyunda dlss açayım diye 4070 almış oldum. Nvidia dlss frame gen ile geçer deyip duruyorlardı Koskoca rdr 2'de god of war'da bile ne dlss ne frame gen hiçbiri yokmuş. Yeni çıkan zart zurt anime oyunlarında eğlenenler için anca.
Şu ana kadar ghost of tsushima, cyberpunk ve spiderman oyunlarında dlss gördüm ama hiçbiri ilgimi çekmiyor. Hepsi tekrara bağlayan sadece adam öldürdüğün savaş oyunları gibi, god of war gibi. Pek ilgimi çekmiyorlar ama ghost of tsushima belki oynarım.
O yüzden şu an bana 7800 xt'li sistem yerine 4070'li sistem aldıranların 7 ceddine sövüyorum. 1500 yılda bir 2 gün oynayacağım oyunda dlss açayım diye 4070 almış oldum. Nvidia dlss frame gen ile geçer deyip duruyorlardı Koskoca rdr 2'de god of war'da bile ne dlss ne frame gen hiçbiri yokmuş. Yeni çıkan zart zurt anime oyunlarında eğlenenler için anca.
hocam 7800xt ile 4070 in farkını bilmiyorum bir şey diyemem fakat mesele aslında tercih meselesi hocam şimdi iş ile uğraşacak adam gidip nvidia almak dışında bir seçeneği yok oyun oynayacak adam da amd dışında bir seçeneği yok arada kalana yazık oluyor zaten benim gibi ama ben risk almayı pek sevmiyorum bir de nvidianın teknonoji konusunda amd den iyi olması ve benim bu teknonojileri kullanacağımdan ötürü sadece oyun oynamakdan olsa bende amd alırım fakat ben yalnızca oyun oynamayacağım dolayısıyla nvidia almak durumundayım
hocam 7800xt ile 4070 in farkını bilmiyorum bir şey diyemem fakat mesele aslında tercih meselesi hocam şimdi iş ile uğraşacak adam gidip nvidia almak dışında bir seçeneği yok oyun oynayacak adam da amd dışında bir seçeneği yok arada kalana yazık oluyor zaten benim gibi ama ben risk almayı pek sevmiyorum bir de nvidianın teknonoji konusunda amd den iyi olması ve benim bu teknonojileri kullanacağımdan ötürü sadece oyun oynamakdan olsa bende amd alırım fakat ben yalnızca oyun oynamayacağım dolayısıyla nvidia almak durumundayım
yanlış anlamayın hocam ben fanboy değilim sonuçta herkes parasına bakmıyor mu çıkan bizden çıkıyor kim kendine ne uyarsa onu almak zorunda para kolay kazanılmıyor sonuçta . Forumu okuyup sistem seçerken hangi ürünü neden alacağı veya almayacağı konusunda umarım insanlar bilgilenmiştir . Hocam beni anladığınız ve hak verdiğiniz için teşekkür ediyorum aynı zamanda ilginiz içinde teşekkür ediyorum iyi günler dilerim