Neler Yeni

hazır sistemler neden daha ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
muhammet gürtekin
mesela bir hazır sistem görüyorum onun parçalarıyla yaptığımdada ona yakın bir sistem topladığımdada pahalı oluyor site aynı böyle daha ucuz ben toplayınca daha pahalı neden

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
mesela bir hazır sistem görüyorum onun parçalarıyla yaptığımdada ona yakın bir sistem topladığımdada pahalı oluyor site aynı böyle daha ucuz ben toplayınca daha pahalı neden
Daha ucuz olmasa zaten millet kendi toplar, onlar kar oranlarını düşük tutup daha fazla satıyorlar ve bu sayede daha fazla kazanıyorlar

Tudas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak Söğüt
Bazı parçalardan kısıyorlar. Giriş seviyesi Anakart kullanılan bir sürü hazır sistem var. Kendiniz toplayın, tavsiyem kesinlikle budur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Bazı parçalardan kısıyorlar. Giriş seviyesi Anakart kullanılan bir sürü hazır sistem var. Kendiniz toplayın, tavsiyem kesinlikle budur.
Düşünceniz yanlış zaten bir çok sitede özelleştirme oluyor ve özelleştirme yapmana rağmen ucuza geliyor kendin topladığınız durumdan

Tudas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak Söğüt
Düşünceniz yanlış zaten bir çok sitede özelleştirme oluyor ve özelleştirme yapmana rağmen ucuza geliyor kendin topladığınız durumdan
ben kesinlikle güvenmiyorum. Montaj yapanların parçalara nasıl davrandığını bilemeyiz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
ben kesinlikle güvenmiyorum. Montaj yapanların parçalara nasıl davrandığını bilemeyiz.
haldur huldur dalacak halleri yok ya parçalara :D ki bu söylediğiniz şeyi hiç kimseden duymadım parçası bozuk gelen kırık gelen vs

Tudas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak Söğüt
haldur huldur dalacak halleri yok ya parçalara :D ki bu söylediğiniz şeyi hiç kimseden duymadım parçası bozuk gelen kırık gelen vs
O zaman biraz daha araştırın. Ben çok fazla gördüm mağdur olanları, muhatap bulamayanları. Hazır sistem söyleyip 15 gün boyunca bekleyenleri.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
O zaman biraz daha araştırın. Ben çok fazla gördüm mağdur olanları, muhatap bulamayanları. Hazır sistem söyleyip 15 gün boyunca bekleyenleri.
Hazır sistem söyleyip 15 gün beklemek problem mi oluyor?
Ayrıca bu hazır sistemlerin sorunu değil mağazaların sorunu oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ben de 15 gün bekleyip aldım sistemi mi ama piyasanın altında ki bir paraya aldım
Ki itopyadan aldım bilinen bir yerden almama rağmen arayamadım da ulaşamıyordum e posta atıyordum ama bunların böyle olmasının sebebi pandemi olmasından kaynaklıydı ama sistemim sapa sağlam elimde ve herhangi bir problem de yaşamadım

Tudas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak Söğüt
Hazır sistem söyleyip 15 gün beklemek problem mi oluyor?
Ayrıca bu hazır sistemlerin sorunu değil mağazaların sorunu oluyor

Ayrıca ben de 15 gün bekleyip aldım sistemi mi ama piyasanın altında ki bir paraya aldım
Ki itopyadan aldım bilinen bir yerden almama rağmen arayamadım da ulaşamıyordum e posta atıyordum ama bunların böyle olmasının sebebi pandemi olmasından kaynaklıydı ama sistemim sapa sağlam elimde ve herhangi bir problem de yaşamad
İkimizin de fikirleri farklı. Ben beklemeyi sevmiyorum, sen sabretmişsin. Geri kalanını konuyu açan arkadaş düşünsün. Bu arada ütopya demişken çağrı merkezini geliştirseler iyi olur. Arıyorum 90 kişi sırada.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
İkimizin de fikirleri farklı. Ben beklemeyi sevmiyorum, sen sabretmişsin. Geri kalanını konuyu açan arkadaş düşünsün. Bu arada ütopya demişken çağrı merkezini geliştirseler iyi olur. Arıyorum 90 kişi sırada.
Evet ben de ondan ulaşamadım zaten ama böyle olmasının sebebi pandemi zaten bunu belirttim
İtopya güveniliri bir yer kargoda sıkıntı yaşayan kişi tabi ki vardır olmaması imkansız ama bunun miktari önemli sabreden insan her türlü kargosuna ulaşıyor en geç 2 haftada eline ulaşıyor kargon genel olarak
Ben 2 hafta beklerim ama ürünlerimi ucuza alırım diyen taraftayım senin tarafını bilmiyorum

Bu arada istanbulda oturuyorsan gidip mağazasından da alma şansın var
ürünlere nasıl davranıldığını bilemeyiz haklısın bilemeyiz ama eğer güvenmiyorsun ayrıca olarak ürünleri demonte şekilde gönderme şansında var

Top Bottom