Hazır sistemlerde küçük bir miktar stok foruma ayrılmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
9,086
Tam olarak nasıl çalışacağını bilmiyorum belki sınırlı sayıda stok koyarak foruma duyurulabilir sonra da geriye kalanları koyarak itopya ana sayfa + DA sosyal hesaplarda duyurulabilir mesela. Benim sistemim var ve ben kendim topluyorum ancak almak isteyen çok kişi var bu forumdakiler de dahil bence mesela 100 stok varsa 5'i filan sadece foruma ayrılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Abi bakarsan sevinirim.

Bu sefer de foruma üye olmayan kişiler bile burada konu açılmasını bekler.
5 stok yine almak isteyip de alamayanlara gider.
Konu görünürlüğü sadece üyelere kısıtlanabilir sonuçta konuyu açacak bir yönetici olacak.

Tam olarak nasıl çalışacağını bilmiyorum belki sınırlı sayıda stok koyarak foruma duyurulabilir sonra da geriye kalanları koyarak itopya ana sayfa + DA sosyal hesaplarda duyurulabilir mesela. Benim sistemim var ve ben kendim topluyorum ancak almak isteyen çok kişi var bu forumdakiler de dahil bence mesela 100 stok varsa 5'i filan sadece foruma ayrılmalı.

Olacak birsey degil sacma

çok sacma buray üyeyiz diğerlerinden üstünlüğümüz olmamalı

Foruma üye olmak ücretli değil ayrıca Abdullah abi zaten foruma ayrıcalıklar yapacağını söylemişti benim önerim sistem konusunda da küçük bir ayrıcalık yapılması.
çok küçük bir ayrıcalık 100 tane sistem anında bitiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri