caferrww.1
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka sistem var mı o fiyata çıkmam azıcık zor da
Sağolasın hocam
https://www.s,inerji.gen.tr/biostar-b450mh-3200mhz-oc-m2-am4-matx-anakart-p-52064?utm_campaign=akakce&v=1.8.2
![]()
BITFENIX NOVA MESH SE TG NSE-300-KKGSK-RP4A Gaming Mid-Tower PC Kasası - idefix
BITFENIX NOVA MESH SE TG NSE-300-KKGSK-RP4A Gaming Mid-Tower PC Kasası ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Mid Tower Bilgisayar Kasası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
High Power Eco 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı - idefix
High Power Eco 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Power Supply (PSU) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Team T-Force Vulcan Z Red 16GB (2x8GB) 3200Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram (TLZRD416G3200HC16FDC01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Toplam: 15.400TL tutuyor. Snerji sitesinde ki linki kopyala, aradan virgülü çıkartıp da yapıştır.Crucial P3 CT1000P3SSD8 1 TB 3500-3000 MB/S PCIe M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
Crucial P3 CT1000P3SSD8 1 TB 3500-3000 MB/S PCIe M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bazı parçaları 2. el de alabilir evet. Tabi m2 ve psu olarak daha uygunu var. Anakartı b450 1-1.5k ya da bulabilir diye düşünüyorum.@Bünyamina dostum bi bakar mısın ? İyi mi değil mi ? Arkadaşımız parası boşa gitmesin.
@caferrww.1 bekle dostum sende onay gelirse ya da daha iyi parçalar gelir belki ondan sonra almayı düşünürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada işlemcinin sıfırı da var.
Bir de soğutucu lazım her halükâr da onu da dark freezer x123 alabilirsin.
Harikasın sen yaBazı parçaları 2. el de alabilir evet. Tabi m2 ve psu olarak daha uygunu var. Anakartı b450 1-1.5k ya da bulabilir diye düşünüyorum.
![]()
High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) | Teknobiyotik
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hatta kasayı daha uyguna da halledebilir. Evet soğutucu sığmakta. Ekran kartını 2. el rx6600 mü alacak ?Harikasın sen ya. Ben ara ara ara ancak bunları bulabildim uygununu daha çok aramak lazımmış demekki
. @caferrww.1 dostum arkadaşımızın atmış olduğu psu ve ssdyi alarak fiyatı biraz daha aşşağıya çek ve atmış olduğum soğutucuyu da al. Anakart da önerebilirsen arkadaşımıza bütçesini daha da rahatlatabiliriz. Soğutucu sığar bu arada değil mi ?
Ekran kartı önerin var mıBence 200 lira fark ile anakartı sıfır alabilirsin. Ekran kartı ise atığının vrami 4 gb bence ondan uzak dur.