Hazır sistemlerden hangisi alınır?

Akşam eğer unutmazsam bi bakayım sistemlere. İkinci el de bakarız, arkadaşların attığı vatanda ki sistemi de düşünebilirsin. İşlemciyi 12400f yapmak lazım gibi ama. Unutmam için eğer siz dr unutmazsanız akşam 21.00-00.00 arası hatırlatma yaparsan hemen damlarım konuya 😊.

https://www.s,inerji.gen.tr/biostar-b450mh-3200mhz-oc-m2-am4-matx-anakart-p-52064?utm_campaign=akakce&v=1.8.2

Toplam: 15.400TL tutuyor. Snerji sitesinde ki linki kopyala, aradan virgülü çıkartıp da yapıştır.

https://www.s,inerji.gen.tr/biostar-b450mh-3200mhz-oc-m2-am4-matx-anakart-p-52064?utm_campaign=akakce&v=1.8.2

Toplam: 15.400TL tutuyor. Snerji sitesinde ki linki kopyala, aradan virgülü çıkartıp da yapıştır.
Sağolasın hocam

@Bünyamina dostum bi bakar mısın ? İyi mi değil mi ? Arkadaşımız parası boşa gitmesin.
@caferrww.1 bekle dostum sende onay gelirse ya da daha iyi parçalar gelir belki ondan sonra almayı düşünürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada işlemcinin sıfırı da var.

Bir de soğutucu lazım her halükâr da onu da dark freezer x123 alabilirsin.

@Bünyamina dostum bi bakar mısın ? İyi mi değil mi ? Arkadaşımız parası boşa gitmesin.
@caferrww.1 bekle dostum sende onay gelirse ya da daha iyi parçalar gelir belki ondan sonra almayı düşünürsün.

Bu arada işlemcinin sıfırı da var.

Bir de soğutucu lazım her halükâr da onu da dark freezer x123 alabilirsin.

Bazı parçaları 2. el de alabilir evet. Tabi m2 ve psu olarak daha uygunu var. Anakartı b450 1-1.5k ya da bulabilir diye düşünüyorum.

Bazı parçaları 2. el de alabilir evet. Tabi m2 ve psu olarak daha uygunu var. Anakartı b450 1-1.5k ya da bulabilir diye düşünüyorum.
Harikasın sen ya 😍. Ben ara ara ara ancak bunları bulabildim uygununu daha çok aramak lazımmış demekki 😃. @caferrww.1 dostum arkadaşımızın atmış olduğu psu ve ssdyi alarak fiyatı biraz daha aşşağıya çek ve atmış olduğum soğutucuyu da al. Anakart da önerebilirsen arkadaşımıza bütçesini daha da rahatlatabiliriz. Soğutucu sığar bu arada değil mi ?

Harikasın sen ya 😍. Ben ara ara ara ancak bunları bulabildim uygununu daha çok aramak lazımmış demekki 😃. @caferrww.1 dostum arkadaşımızın atmış olduğu psu ve ssdyi alarak fiyatı biraz daha aşşağıya çek ve atmış olduğum soğutucuyu da al. Anakart da önerebilirsen arkadaşımıza bütçesini daha da rahatlatabiliriz. Soğutucu sığar bu arada değil mi ?
Hatta kasayı daha uyguna da halledebilir. Evet soğutucu sığmakta. Ekran kartını 2. el rx6600 mü alacak ?

Yani ben onu önermiştim ama farklı bir ekran kartı neden olmasın. Kocaeli ve İstanbul olurmuş yalnız konun olarak.

Bence 200 lira fark ile anakartı sıfır alabilirsin. Ekran kartı ise atığının vrami 4 gb bence ondan uzak dur.

Geri