Neler Yeni

Hazır sistemlerden hangisi alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cafer çevik
Başka sistem var mı o fiyata çıkmam azıcık zor da

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Akşam eğer unutmazsam bi bakayım sistemlere. İkinci el de bakarız, arkadaşların attığı vatanda ki sistemi de düşünebilirsin. İşlemciyi 12400f yapmak lazım gibi ama. Unutmam için eğer siz dr unutmazsanız akşam 21.00-00.00 arası hatırlatma yaparsan hemen damlarım konuya 😊.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

https://www.s,inerji.gen.tr/biostar-b450mh-3200mhz-oc-m2-am4-matx-anakart-p-52064?utm_campaign=akakce&v=1.8.2

Toplam: 15.400TL tutuyor. Snerji sitesinde ki linki kopyala, aradan virgülü çıkartıp da yapıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cafer çevik

https://www.s,inerji.gen.tr/biostar-b450mh-3200mhz-oc-m2-am4-matx-anakart-p-52064?utm_campaign=akakce&v=1.8.2

Toplam: 15.400TL tutuyor. Snerji sitesinde ki linki kopyala, aradan virgülü çıkartıp da yapıştır.
Sağolasın hocam

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
@Bünyamina dostum bi bakar mısın ? İyi mi değil mi ? Arkadaşımız parası boşa gitmesin.
@caferrww.1 bekle dostum sende onay gelirse ya da daha iyi parçalar gelir belki ondan sonra almayı düşünürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada işlemcinin sıfırı da var.

Bir de soğutucu lazım her halükâr da onu da dark freezer x123 alabilirsin.

Bünyamina

80+ Platinum
@Bünyamina dostum bi bakar mısın ? İyi mi değil mi ? Arkadaşımız parası boşa gitmesin.
@caferrww.1 bekle dostum sende onay gelirse ya da daha iyi parçalar gelir belki ondan sonra almayı düşünürsün.

Bu arada işlemcinin sıfırı da var.

Bir de soğutucu lazım her halükâr da onu da dark freezer x123 alabilirsin.

Bazı parçaları 2. el de alabilir evet. Tabi m2 ve psu olarak daha uygunu var. Anakartı b450 1-1.5k ya da bulabilir diye düşünüyorum.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bazı parçaları 2. el de alabilir evet. Tabi m2 ve psu olarak daha uygunu var. Anakartı b450 1-1.5k ya da bulabilir diye düşünüyorum.
Harikasın sen ya 😍. Ben ara ara ara ancak bunları bulabildim uygununu daha çok aramak lazımmış demekki 😃. @caferrww.1 dostum arkadaşımızın atmış olduğu psu ve ssdyi alarak fiyatı biraz daha aşşağıya çek ve atmış olduğum soğutucuyu da al. Anakart da önerebilirsen arkadaşımıza bütçesini daha da rahatlatabiliriz. Soğutucu sığar bu arada değil mi ?

Bünyamina

80+ Platinum
Harikasın sen ya 😍. Ben ara ara ara ancak bunları bulabildim uygununu daha çok aramak lazımmış demekki 😃. @caferrww.1 dostum arkadaşımızın atmış olduğu psu ve ssdyi alarak fiyatı biraz daha aşşağıya çek ve atmış olduğum soğutucuyu da al. Anakart da önerebilirsen arkadaşımıza bütçesini daha da rahatlatabiliriz. Soğutucu sığar bu arada değil mi ?
Hatta kasayı daha uyguna da halledebilir. Evet soğutucu sığmakta. Ekran kartını 2. el rx6600 mü alacak ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yani ben onu önermiştim ama farklı bir ekran kartı neden olmasın. Kocaeli ve İstanbul olurmuş yalnız konun olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cafer çevik
Ekran kartı 2.el rx 6500 xt

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bence 200 lira fark ile anakartı sıfır alabilirsin. Ekran kartı ise atığının vrami 4 gb bence ondan uzak dur.

Top Bottom