Hazır sistemlerden hangisi tercih edilir?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
35000
merhaba arkadaşlar,
Hazır sistemlerden hangisini almalıyım? Bütçem 35.000 TL.
PC'yi ağırlıklı olarak video edit, biraz yapay zeka uygulamaları ve oyun için kullanacağım.
Bu yüzden hepsinde NVIDIA ekran kartı olsun istiyorum.
Sizce bu sistemlerden hangisi en iyisi?
Ya da bu fiyata daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
Fiyat/performans açısından sorunsuz bir sistem önerir misiniz?

gamegarajdaki sistem fena değil

GameGaraj'daki sistem ne kadar mantıklı? Markalar biraz şüphelendirdi ama yine de emin olamıyorum.
Bilinmedik absürt bir marka yok hocam.Anakart belki asus ya da msi olabilirdi.

GameGaraj'daki sistem ne kadar mantıklı? Markalar biraz şüphelendirdi ama yine de emin olamıyorum.
Sadece türkiye de reklamı olmayan ürünler hocam bence alınabilir bir sistem

12 bin TL civarı farkla +16 GB RAM, +500 GB depolama, Daha güncel ve yeni nesil bir işlemci, daha güncel ve güncel kalmaya da devam edecek bir soket ve bunla beraber anakart ki bu anakart'ı ileride işlemciyi upgrade edersen değiştirmen gerekmeyecek en önemli artılardan biri + daha yeni nesil bir ekran kartı (1 nesil 1 nesildir deyip geçmemek lazım) elde etmiş olacaksın. Markalar da çok kötü değil, Biostar benim 2. sistemimin anakart olarak kullandığım markaydı hiç sorun yaşamadım.

Sistemin bir sorun yaşatacağını da zannetmiyorum. Sadece adı sanı bilinmediği için herkes doğal olarak tereddüt ediyor markalardan ve çok da haklılar yalan yok. Ancak, adı sanı duyulmuş firmalar da satış fiyatlarını arşa çıkardığı için mecburen bu özelliklerde bir sistem ancak bu tür firmalarla çalışarak yapılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,803
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri