Neler Yeni

Hazır sistemlerle aklım bulandı

umutdizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Dizzy
Merhaba arkadaşlar 15 17k arası hazır sistemlere bakıyorum genel olarak şu özelliklerde bakıyorum

Ryzen 5 5600/RTX 3060/16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz Ram/512GB SSD​

bu tarz kasalar 16k vs oluyor ama bu hazır sistemlerde extra sogutucu yok sadece stok fan var ve akdeniz bölgesinde yasıyorum ve size bu işlemci için ekstra sogutma almam gerekıyor mu ya da fiyat bandı çok değişmeden baska bir işlemcı olur mu yardımcı olmanızı beklıyorum butceyı de 15 16k da tutma sebebim 4-5kya da monıtor alacagım 144 hz üstü kavisli sıkıntı yaratmayacak monitör öneriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
hacım işlemcin sistemin iyi bir aya yaza gireriz bir ay stok takıl sonra kule tipi geçersin

umutdizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Dizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hacım işlemcin sistemin iyi bir aya yaza gireriz bir ay stok takıl sonra kule tipi geçers
peki hocam hiç işlemci almazsam sistem cok zorlanır mı ve bu işlemci içim önerceginiz sohutmalar nelerdir onu da önümüz de ki ay alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç işlemci almazasam demişim yaw hiç soğutucu almazsam demek ıstedim

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
peki hocam hiç işlemci almazsam sistem cok zorlanır mı ve bu işlemci içim önerceginiz sohutmalar nelerdir onu da önümüz de ki ay alırım
hocam işlemci olmadan pc acılmaz ekran kartsız apu sistemler olur onları da alacagına bunlardan al daha iyi önereceğim bi sogutma kardesim onun icin bi özelden konusuruz sen önce sistemini kur yardımcı oluruz

Ysuflix

80+ Gold
soğutucusuz olmaz o işlemci se214xt al kesinlikle

umutdizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Dizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam işlemci olmadan pc acılmaz ekran kartsız apu sistemler olur onları da alacagına bunlardan al daha iyi önereceğim bi sogutma kardesim onun icin bi özelden konusuruz sen önce sistemini kur yardımcı oluruz
hahahahha yok hocam yanlıs yazmısım hiç sogutcu almasam demek ıstemıstım ama teşekkür ederim umarım sıkıntısız bu sistemi dizip tekrar buralara ugrayacagım iyi forumlar

CemBerat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Cem Berat

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
hahahahha yok hocam yanlıs yazmısım hiç sogutcu almasam demek ıstemıstım ama teşekkür ederim umarım sıkıntısız bu sistemi dizip tekrar buralara ugrayacagım iyi forumlar
cxzcxzömczxjxzk gece gece güldürdün beni hocam olur da hani daha sağlıklı olur be alsan hani bide sıcak yerde yasıyon bak sabahlarsın agalarla felan yorarsın al bi güzelinden rahat rahat ferah ferah calıssın ileride yüksek işlemciye geçersin bi masraftan kurtarır işlemcinin ömrünü uzatır oyunlarda yüksek performans alırsın sirkülasyona +

Top Bottom