Merhaba arkadaşlar 15 17k arası hazır sistemlere bakıyorum genel olarak şu özelliklerde bakıyorum
peki hocam hiç işlemci almazsam sistem cok zorlanır mı ve bu işlemci içim önerceginiz sohutmalar nelerdir onu da önümüz de ki ay alırımhacım işlemcin sistemin iyi bir aya yaza gireriz bir ay stok takıl sonra kule tipi geçers
hocam işlemci olmadan pc acılmaz ekran kartsız apu sistemler olur onları da alacagına bunlardan al daha iyi önereceğim bi sogutma kardesim onun icin bi özelden konusuruz sen önce sistemini kur yardımcı oluruzpeki hocam hiç işlemci almazsam sistem cok zorlanır mı ve bu işlemci içim önerceginiz sohutmalar nelerdir onu da önümüz de ki ay alırım
hahahahha yok hocam yanlıs yazmısım hiç sogutcu almasam demek ıstemıstım ama teşekkür ederim umarım sıkıntısız bu sistemi dizip tekrar buralara ugrayacagım iyi forumlarhocam işlemci olmadan pc acılmaz ekran kartsız apu sistemler olur onları da alacagına bunlardan al daha iyi önereceğim bi sogutma kardesim onun icin bi özelden konusuruz sen önce sistemini kur yardımcı oluruz
cxzcxzömczxjxzk gece gece güldürdün beni hocam olur da hani daha sağlıklı olur be alsan hani bide sıcak yerde yasıyon bak sabahlarsın agalarla felan yorarsın al bi güzelinden rahat rahat ferah ferah calıssın ileride yüksek işlemciye geçersin bi masraftan kurtarır işlemcinin ömrünü uzatır oyunlarda yüksek performans alırsın sirkülasyona +hahahahha yok hocam yanlıs yazmısım hiç sogutcu almasam demek ıstemıstım ama teşekkür ederim umarım sıkıntısız bu sistemi dizip tekrar buralara ugrayacagım iyi forumlar