Neler Yeni

Hazırlıklı Batman vs Avengers Kim Kazanır ?

Kim Kazanır

• Hazırlıklı Batman

Oylar: 7 41.2%
  • Avengers

Oylar: 10 58.8%

• Oy kullanan toplam üye
    17

ekrem imaro

80+ Bronze
örümcek adam diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmed Efe
he ya. sadece parası var ve yarasa fırlatıyor. isterse sabaha kadar hazırlansın.
Filmlerde falan da çok abartılıyor. 2010'lu yıllardan sonra çıkan seride superman kötü karakter oluyordu. 1vs10 falan atıyordu. Batman harici kimse zarar verememişti. Aynı şekilde kaptan Amerika da bence abartılıyor

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Asil
DC’de süperman alayını temizler ama karşılarında avengers olduktan sonra kim ne yapıcak. Batmandeki para Tony Stark’ta var. Batman’ın fiziksel gücünün 10 katı kaptan amerikada var adam orduda çalışmış o kadar. Hulk ı falan saymıyorum batman i yerden yere çarpar. Yeşil yeşil dalgayı masaya vursa zaten batman topuklar ordan.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,026
İsim
Mert Can Ergün
Batman değil de ben yenerim

Alfha13

80+ Silver
DC’de süperman alayını temizler ama karşılarında avengers olduktan sonra kim ne yapıcak. Batmandeki para Tony Stark’ta var. Batman’ın fiziksel gücünün 10 katı kaptan amerikada var adam orduda çalışmış o kadar. Hulk ı falan saymıyorum batman i yerden yere çarpar. Yeşil yeşil dalgayı masaya vursa zaten batman topuklar ordan.
Batman'de plan bitmez. Hulk'ı yenmek için sevgilisini getirir, yine yener. Batman kastan ibaret değil.

Top Bottom