waterghost
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 246
Arkadaşlar alınır mı? Sorun yaşayan var mı?
Valla bozulmadı daha garantisi de bitmedi o yüzden bilmiyorumGaranti bittikten sonra bozulursa fabrikasyon hatası diye değiştiriyorlar mı ki. Yoksa garanti bitti başının çaresine bak mı diyorlar
Ben şahsen sorun yaşamadım ama o risk alınır mı alınmaz bence nitro 5,16 tuf victus falan uyguna düşürürsen alabilirsinArkadaşlar alınır mı? Sorun yaşayan var mı?
Valla nitro 16 da anakart yaktı daha yeni tüketici hakem heyetinden çıktımValla bozulmadı daha garantisi de bitmedi o yüzden bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şahsen sorun yaşamadım ama o risk alınır mı alınmaz bence nitro 5,16 tuf victus falan uyguna düşürürsen alabilirsin
Acer v15 de 1 ayda benim de anakart bozuldu. Değiştirdiler. Şuan sorun yok. 10 yıllık Asus laptop hala sağlam.Valla nitro 16 da anakart yaktı daha yeni tüketici hakem heyetinden çıktım
Yeni teknolojide bir sıkıntı var her halde. 2 senede 3 laptop değiştirdim. Hepsi 6. ayında bozuldu.Acer v15 de 1 ayda benim de anakart bozuldu. Değiştirdiler. Şuan sorun yok. 10 yıllık Asus laptop hala sağlam.
Yüksek güçlü işlemci koyuyorlar. O da yüksek ısıda anakarta zarar veriyor olabilir. Artık firmalar 100 dereceye normal diyorlar şaka gibiYeni teknolojide bir sıkıntı var her halde. 2 senede 3 laptop değiştirdim. Hepsi 6. ayında bozuldu.