Bizzat reballing yaptırıp aldığım bir karttır, 550 tl gibi bir fiyata almıştım idare etmesi için beni zamanında daha sonrası malum piyasa sabit durmayınca aynı kartla devam etmek zorunda kaldım. Kullanıyorum bir kaç aydır açıkçası performansı cidden günümüzde hala yeterli bu fiyattaki bir kart için. Hatta bu fiyatta fazla performans bile veriyor, muadili kartlar çok fahiş fiyatlardan gidebiliyor sonuçta gt 730 gibi kartlardan falan kat ve kat daha iyi bir kart. Çift fanlı bir modelini kullanıyorum Sapphire markasına ait, soğutması gayet yeterli hiç ısınmıyor diyebilirim. Rekabetçi oyunlarda (R6, Valorant, CS:GO) hiç bir sorun çıkartmadı, Cyberpunk 2077 oynamayı denemiştim bir ara, onu bile başardı her ne kadar kalite en dip olsa bile. Kartın tek sorunu eski olması onun dışında fiyatının fazlasını hak eden bir kart. 300 TL gibi bir fiyatta eğer cidden sorunsuz ise alınabilir, alıp daha fazlasına bile satarsın açıkçası öyle diyeyim şu piyasada. Sadece bu tarz eski kartlarda testleri sıkı tutmakta fayda var, eğer dükkan gibi bir yerden alacaksan 1 2 ay garanti istemeyi ihmal etme.