Neler Yeni

HD 7850 Tamir Görmüş 300tl alınır mı

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
Bütçe
300
HD 7850 1GB bellek tamiri görmüş işini yapan birisinden alınır mı sizce hemen bozulur mu ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,253
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
HD 7850 1GB bellek tamiri görmüş işini yapan birisinden alınır mı sizce hemen bozulur mu ?
fiyatı uygun gibi geldi ama bi sorun olabilir ben almazdım

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Testlerde ve oyunlarda sorun çıkarmıyorsa alınabilir gibi, sonuçta bellek arızalarının tamiri reballing-çip ısıtma kadar sıkıntılı olmuyordu diye biliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Zelph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih Tuna
Bizzat reballing yaptırıp aldığım bir karttır, 550 tl gibi bir fiyata almıştım idare etmesi için beni zamanında daha sonrası malum piyasa sabit durmayınca aynı kartla devam etmek zorunda kaldım. Kullanıyorum bir kaç aydır açıkçası performansı cidden günümüzde hala yeterli bu fiyattaki bir kart için. Hatta bu fiyatta fazla performans bile veriyor, muadili kartlar çok fahiş fiyatlardan gidebiliyor sonuçta gt 730 gibi kartlardan falan kat ve kat daha iyi bir kart. Çift fanlı bir modelini kullanıyorum Sapphire markasına ait, soğutması gayet yeterli hiç ısınmıyor diyebilirim. Rekabetçi oyunlarda (R6, Valorant, CS:GO) hiç bir sorun çıkartmadı, Cyberpunk 2077 oynamayı denemiştim bir ara, onu bile başardı her ne kadar kalite en dip olsa bile. Kartın tek sorunu eski olması onun dışında fiyatının fazlasını hak eden bir kart. 300 TL gibi bir fiyatta eğer cidden sorunsuz ise alınabilir, alıp daha fazlasına bile satarsın açıkçası öyle diyeyim şu piyasada. Sadece bu tarz eski kartlarda testleri sıkı tutmakta fayda var, eğer dükkan gibi bir yerden alacaksan 1 2 ay garanti istemeyi ihmal etme.

Top Bottom