HD FİLM İNDİRMEK İÇİN BİR PROGRAM VARMI ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

OzanAli

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar saatlerdir araştırıyorum film indirmek icin ne bir program nede site bulabildim . Bazi sitelerde indirme linki var ama tiklayinca sacma sapan seyeler cikiyor . Defalarca antivirüs programı uyarı verdi . Bir program sekilde kolay yoldan indirme yapabileceğim bir yöntem varmı

Video indirmenin benim için atası idm dir. İnternetine ve siteye göre değişkenlik gösterir belki ama. 4k film sitelerinden bile indirebiliyorsunuz. Daha iyisi varsa bende denemek isterim.

Ben de zamanında araştırma yapmıştım ama bulamamıştım. Sağlıklı bir yöntem yok muhtemelen.

İdm artık bazı sitelerde filmi ya da videoyu görmüyor reklamları indiriyor çeşitli google eklentileri var mobil için uc browser diye bir tarayıcı vardı her videoyu kendi oynatıcısında açıyordu çözünürlük seçip indirebiliyordun pc tarayıcısıda olabilir onu araştırabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IDM en iyisi.

Var efendim.
Hocam katılımsız ve normal idm farkı ne bi ara araştırdım ama bulamadım

İdm artık bazı sitelerde filmi ya da videoyu görmüyor reklamları indiriyor çeşitli google eklentileri var mobil için uc browser diye bir tarayıcı vardı her videoyu kendi oynatıcısında açıyordu çözünürlük seçip indirebiliyordun pc tarayıcısıda olabilir onu araştırabilirsin

Hocam katılımsız ve normal idm farkı ne bi ara araştırdım ama bulamadım
Katılımsız lisans istemez normali lisans ister bu şekildeydi sanırım.

Sohbetinizi bolmek gibi olmasin ama ben filmi nasil indiricem biri bana yardim edebilir mi 😁😂😂

Ben indirim eklenti gibi uygulamasi da var . Kullanmayı beceremedim .o yuzden daha basit bir taktik ariyordum da galiba yok
Yarın halledelim isterseniz çok basit kullanması.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri