HD Televizyon PS5 oynamak

D0RUKMAN

80+
Reaksiyon skoru
3
selam arkadaşlar odama 32 inç televizyon aldım ama Televizyon HD gösteriyor yakın bir zamanda PS5 alıcam ps5 herhangi bir sıkıntı olur gözüme kötü gelir mi?
NOT: 4K tvden geçiş yapıcam

selam arkadaşlar odama 32 inç televizyon aldım ama Televizyon HD gösteriyor yakın bir zamanda PS5 alıcam ps5 herhangi bir sıkıntı olur gözüme kötü gelir mi?
Tam olarak çözünürlüğünü yazar mısın? 32 inç için 2k dan aşağısı sıkıntı

720p hocam ps3 kalitesinde yani oyun içinde . pikselleri uzaktan oynamazsanız sayarsınız uzaktan oynarsanız göremezsiniz ekranı

Oynarsın tabii ki de ama düşük çözünürlük + 50hz panel + en az 10-15ms gecikme süresi ile keyifli bir deneyim elde edebileceğini sanmıyorum, ama 4k bir tv alma planın varsa bence bir süre idare eder.

Oynarsın tabii ki de ama düşük çözünürlük + 50hz panel + en az 10-15ms gecikme süresi ile keyifli bir deneyim elde edebileceğini sanmıyorum, ama 4k bir tv alma planın varsa bence bir süre idare eder.
yani 1-2 yıl idare eder mi?

Ps5 1080p 27 inç monitörlerde ve 1080p büyük ekran tvlerde görüntü kalitesi çamur gibi ana ekranı da öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,352
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri