Tam olarak çözünürlüğünü yazar mısın? 32 inç için 2k dan aşağısı sıkıntıselam arkadaşlar odama 32 inç televizyon aldım ama Televizyon HD gösteriyor yakın bir zamanda PS5 alıcam ps5 herhangi bir sıkıntı olur gözüme kötü gelir mi?
NOT: 4K tvden geçiş yapıcam
720p hocam ps3 kalitesinde yani oyun içinde . pikselleri uzaktan oynamazsanız sayarsınız uzaktan oynarsanız göremezsiniz ekranıselam arkadaşlar odama 32 inç televizyon aldım ama Televizyon HD gösteriyor yakın bir zamanda PS5 alıcam ps5 herhangi bir sıkıntı olur gözüme kötü gelir mi?
NOT: 4K tvden geçiş yapıcam
istersen tvnin linkini atayım özellikleri bakarsınTam olarak çözünürlüğünü yazar mısın? 32 inç için 2k dan aşağısı sıkıntı
Çözünürlük çok düşük dostum. Cidden seni çok rahatsız eder. Şöyle söyleyeyim bu çözünürlük benim eski laptop ile aynı ve onun ekranı 13.5 inçistersen tvnin linkini atayım özellikleri bakarsın
link:https://www.epey.com/televizyon/onvo-ov32f152.html
yani 1-2 yıl idare eder mi?Oynarsın tabii ki de ama düşük çözünürlük + 50hz panel + en az 10-15ms gecikme süresi ile keyifli bir deneyim elde edebileceğini sanmıyorum, ama 4k bir tv alma planın varsa bence bir süre idare eder.