Neler Yeni

HD5450'den Görüntü Alabilir Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Merhabalar,
Dostlar yeni sistem toplamaktayım ancak bu piyasa koşullarında şuan ekran kartı almak istemiyorum. Bundan ötürü ekran kartımı eski sistemden (HD5450'yi) söküp yeni sistemime takacağım. Yeni monitörüm de Gigabyte G27QC model olup 2k 165hz'dir. Çevirici kullanacağım. Sizce yeni ekran kartı alana kadar 1 yıl vs. idare edebilir mi beni? Görüntü alabilir miyim? Bu arada eski sistemimde de sadece İ3 3220 kalacak, ondan da onboard şekilde görüntü almam mümkün mü? Çünkü onu da işyerinde kullanıyordum da.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
ekran kartından görüntü alırsın fakat oyunlarda 165 fps alamayacağın için tam verim alamazsın ama günlük kullanımda sorun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Özen
Merhabalar,
Dostlar yeni sistem toplamaktayım ancak bu piyasa koşullarında şuan ekran kartı almak istemiyorum. Bundan ötürü ekran kartımı eski sistemden (HD5450'yi) söküp yeni sistemime takacağım. Yeni monitörüm de Gigabyte G27QC model olup 2k 165hz'dir. Çevirici kullanacağım. Sizce yeni ekran kartı alana kadar 1 yıl vs. idare edebilir mi beni? Görüntü alabilir miyim? Bu arada eski sistemimde de sadece İ3 3220 kalacak, ondan da onboard şekilde görüntü almam mümkün mü? Çünkü onu da işyerinde kullanıyordum da.
Hd5450 de hdmı girişi var monitöründede vardır büyük ihtimalle çeviriciye gerek yoktur

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5450 pasif soğutmalı düşük güç tüketimli eski bir ofis kartı
Yeni oyunlarıda açmaz ayrıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca i3 ten görüntü alırsın

Bu arada 5450 de hem vga hem dvi hemide hdmi var monitöre takma konusunda sıkıntı çekmezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5450 pasif soğutmalı düşük güç tüketimli eski bir ofis kartı
Yeni oyunlarıda açmaz ayrıca

Ayrıca i3 ten görüntü alırsın

Bu arada 5450 de hem vga hem dvi hemide hdmi var monitöre takma konusunda sıkıntı çekmezsin
Hd5450 de hdmı girişi var monitöründede vardır büyük ihtimalle çeviriciye gerek yoktur
ekran kartından görüntü alırsın fakat oyunlarda 165 fps alamayacağın için tam verim alamazsın ama günlük kullanımda sorun olmaz
Çok teşekkürler iyi ki varsınız...

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Merhabalar,
Dostlar yeni sistem toplamaktayım ancak bu piyasa koşullarında şuan ekran kartı almak istemiyorum. Bundan ötürü ekran kartımı eski sistemden (HD5450'yi) söküp yeni sistemime takacağım. Yeni monitörüm de Gigabyte G27QC model olup 2k 165hz'dir. Çevirici kullanacağım. Sizce yeni ekran kartı alana kadar 1 yıl vs. idare edebilir mi beni? Görüntü alabilir miyim? Bu arada eski sistemimde de sadece İ3 3220 kalacak, ondan da onboard şekilde görüntü almam mümkün mü? Çünkü onu da işyerinde kullanıyordum.
2K 144Hz monitöre 9400GT'den görüntü alıyorum ama 1080p 60Hz olarak. Büyük ihtimalle görüntü alırsın sorun çıkartmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,989
Üyeler
164,938
Son üye
Blacksford
Top Bottom