Çözüldü✓ HDD Bad Sector Mavi Ekran Verdirirmi?

İade alırlarsa kabul edeyimmi ramleri tam 1 yıl önce aldım 400Tlden tanesi forumda görüyorum güzel kaliteli ramler var
Değişim işte. İade alacak olursan yanlışım yoksa o zamana aldığın paraya göre iade ediyorlar. Aslında o kadarda fiyat farkı da yok belki iade etmeyi de düşenebilirsin.

1 tane rami dene belki slotlar bozuk olabilir.

Değişim işte. İade alacak olursan yanlışım yoksa o zamana aldığın paraya göre iade ediyorlar. Aslında o kadarda fiyat farkı da yok belki iade etmeyi de düşenebilirsin.
Eyw sağolasın

iki 400 galiba

bad sector genelde ekran donuyor dıtt sesi veriyor mavi ekranda verebilir tabi minidump bakmak gerekiyor

Bugün tek tek test ettim ramleri bir tanesi bozuk çıktı test yaparken rasgele bir zaman sonra pc reset attıyor diğerinde bir sorun yok yarın garantiyi arayıp durumu anlatıcam sağol tekrardan.

Bugün tek tek test ettim ramleri bir tanesi bozuk çıktı test yaparken rasgele bir zaman sonra pc reset attıyor diğerinde bir sorun yok yarın garantiyi arayıp durumu anlatıcam sağol tekrardan.
Değişim yaparlar hocam. Önemli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,061
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu
Geri