Hdd Değiştirme

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle iyi forumlar cümleten, bir sorum olacak;

2 Adet bilgisayarımız var 2 side sağlam çalışıyor bir tanesi iş yerinde diğeri evde.
İş bilgisayarımızda önemli programlar ve çok fazla belgeler var
Evdeki de standart bir PC düşük sistem

İş bilgisayarı: i5 4460, 16 GB RAM, R7 240'ekran kartı anakart modelini hatırlamıyorum DDR3
Ev bilgisayarı: Dual Core E4400 6 GB RAM standart bir ekran kartı anakart modelini hatırlamıyorum DDR2.

Sorum:
İş bilgisayarındaki HDD'yi ev bilgisayarıma takarsam direkt olarak kullanabilir miyim? Herhangi bir veri kaybı yaşamadan
Amaç iş yerindeki bilgisayarı eve, evdeki bilgisayarı işe kurmak.

Evet, sorunsuz kullanabilirsiniz. Ancak iş bilgisayarındaki sistem UEFI olarak kurulduysa bi' ihtimal uyumsuzluk problemi yaşayabilirsiniz.

Evet, sorunsuz kullanabilirsiniz. Ancak iş bilgisayarındaki sistem UEFI olarak kurulduysa bi' ihtimal uyumsuzluk problemi yaşayabilirsiniz.
Yanıt için teşekkür ederim, şunu da sormak istiyorum parçaları sökmeden windows'un uefi mi yoksa normal kurulduğunu anlayabilir miyim ?

Çalışır ancak tavsiyem HDD yi cikarmadan önce driverleri temiz bir şekilde kaldirman. Daha sonra HDD leri değiştirdiğinde tekrar PC deki parçalarla uygun ve güncel driverleri yüklersen sorun çıkacağını sanmıyorum.

Yanıt için teşekkür ederim, şunu da sormak istiyorum parçaları sökmeden windows'un uefi mi yoksa normal kurulduğunu anlayabilir miyim ?
O HDD'den boot edip msinfo32'den Legacy veya UEFI kurulduğunu görebilirsiniz.

Geri