W WaniTerra 80+ Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Nail Eren Selimoğlu 9 Kasım 2023 #1 Şu an kullandığım bilgisayar bir başkasına gidecek ve bende format atıp vericem. Formata rağmen dosyalar bazı programlar ile geri gelebiliyor, HDDdeki bu kalıntıları temizleyebileceğim bir program var mıdır ? HDD yi vermeme şansım yok.
Şu an kullandığım bilgisayar bir başkasına gidecek ve bende format atıp vericem. Formata rağmen dosyalar bazı programlar ile geri gelebiliyor, HDDdeki bu kalıntıları temizleyebileceğim bir program var mıdır ? HDD yi vermeme şansım yok.
Demacia'lı Master Yi 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,963 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim Yuzarsef 9 Kasım 2023 #2 hard-reset for hdd yazın videolu anlatım var.
gtr34 80+ Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 144 9 Kasım 2023 #3 Defrag ve low level format atarsan fbi gelse muhtemelen geri veri getiremez.
W WaniTerra 80+ Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Nail Eren Selimoğlu 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Demacia'lı Master Yi yazmış: hard-reset for hdd yazın videolu anlatım var. Devamı için tıklayın... gtr34 yazmış: Defrag ve low level format atarsan fbi gelse muhtemelen geri veri getiremez. Devamı için tıklayın... Dediklerinizi yaparım, teşekkürler.
Demacia'lı Master Yi yazmış: hard-reset for hdd yazın videolu anlatım var. Devamı için tıklayın... gtr34 yazmış: Defrag ve low level format atarsan fbi gelse muhtemelen geri veri getiremez. Devamı için tıklayın... Dediklerinizi yaparım, teşekkürler.