RimuruTempestttttt 80+ Bronze Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 927 Reaksiyon skoru 335 21 Mayıs 2020 #1 sistemde ssd var içine windows kurulu benimde laptopumun hddsinde windows kurulu ben o hddyi pccye taksam ikisindede windows olduğu için ne olur ?
sistemde ssd var içine windows kurulu benimde laptopumun hddsinde windows kurulu ben o hddyi pccye taksam ikisindede windows olduğu için ne olur ?
A Amil915 80+ Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 2 21 Mayıs 2020 #2 Kardeş bir şey olmaz hangi HDD yi birincil takarsan onun icindeki windoswla calışır ama 2 ci harddiskin içindekiler de gelir
Kardeş bir şey olmaz hangi HDD yi birincil takarsan onun icindeki windoswla calışır ama 2 ci harddiskin içindekiler de gelir
kursatasdemir0 80+ Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 23 21 Mayıs 2020 #3 BIOS'tan hangisinin öncelikli BOOT edildiği ile alakalı. Aynı harddiske iki farklı işletim sistemi kurmak bile mümkün. Tabii bu durumda BIOS'tan boot edilenle uğraşmıyorsun. Açılırken sana, hangi işletim sistemi ile açılacağını soruyor.
BIOS'tan hangisinin öncelikli BOOT edildiği ile alakalı. Aynı harddiske iki farklı işletim sistemi kurmak bile mümkün. Tabii bu durumda BIOS'tan boot edilenle uğraşmıyorsun. Açılırken sana, hangi işletim sistemi ile açılacağını soruyor.